O.C.N „SMART CREDIT” S.R.L în tandem cu parteneriatul extern

DlTudor

O.C.N „SMART CREDIT” S.R.L continuă să-și diversifice gama de produse creditare, competitive pe piața financiară, orientate spre necesitățile clienților săi din diferite domenii. Astfel, în urma unei analize minuțioase a cererilor clienților, compania pune un accent deosebit pe suportul financiar pentru micii întreprinzători, atât din mediul rural, cât și din mediul urban.

Drept exemplu servește ultimul produs: „Business la feminin” care este destinat femeilor ce-și propun înființarea unei afaceri sau altfel spus, compania susține business-ul start-up în rândul femeilor.

Accentul pus pe dezvoltarea segmentului micilor întreprinzători a devenit un obiectiv major, atât pentru companie, cât și pentru partenerii săi externi, cu care compania O.C.N „SMART CREDIT” S.R.L cooperează fructuos în ultimii 11 ani ai săi de activitate.

Astfel, în această perioadă, compania a reușit să atragă mai mulți parteneri externi cu renume, cum ar fi: KIVA MICROFUNDS (SUA), CoopEst Netherland, Oiko Credit, Fundation Grameen Credit Agricole (Franța). Recent, O.C.N „SMART CREDIT” S.R.L, în urma parteneriatului cu HELENOS, a obținut un credit în sumă de 500 000 EURO pe o perioadă de trei ani, destinat micilor antreprenori din diferite domenii (agricultură, comerț, producere) din domeniul rural.Această cofinanțare a fost susținută de Uniunea Europeană, prin programul Employment Social Inovation (EASI). Datorită acestor parteneriate și, respectiv, finanțări externe, O.C.N „SMART CREDIT” S.R.L capătă tot mai multă încredere și loialitate din partea clienților săi. Acest fapt demonstrează deschiderea a două noi sucursale în municipiile Cahul și Edineț, în perioada pandemică, o perioadă fără precedent și extrem de dificilă, însă care nu a stopat dezvoltarea rețelei de sucursale a companiei.

Așadar, O.C.N „SMART CREDIT” S.R.L este prezentă în toată țara: de la nord, la sud (Cahul, Căușeni, Cimișlia, Chișinău, Călărași, Ungheni, Rîșcani, Edineț – https://smartcredit.md/contacte/, cu diverse produse creditare competitive (consum, business, start-up) și deservire înaltă pentru clienții săi curenți și potențiali.

Acum îi puteți contacta:
# On-line https://credit.smartcredit.md/;
# Pe pagina de facebook https://www.facebook.com/SMARTCREDITs;
# Call-center 022 20 20 20.

Sunteți așteptați cu drag!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente