ASEM invită la studii la una dintre cele mai moderne și dotate facultăți – Tehnologii Informaționale și Statistică Economică

cover

Academia de Studii Economice a Moldovei, oferă posibilitatea de a vă face studiile la una dintre cele mai moderne și dotate facultăți – Tehnologii Informaționale și Statistică Economică.

Facultatea Tehnologii Informaționale și Statistică Economică este responsabilă de pregătirea specialiştilor de înaltă calificare şi cercetări ştiinţifice în domeniul IT, a statisticii şi ciberneticii economice, iar pretendenții la studii au posibilitatea de a alege din cele cinci programe de Licență: Tehnologia Informației, Securitatea Informațională, Cibernetică și Informatică Economică, Informatică Aplicată, Econometrie și Statistică Economică, sau din cele patru de Masterat: Managementul Informațional, Tehnologii Informaționale în Economie, Securitatea Sistemelor Informatice, Finanțe și Tehnologii Informaționale.

La facultate activează peste 50 de cadre didactice, inclusiv cinci doctori habilitați și 34 doctori în științe. Majoritatea profesorilor facultății au urmat stagii la universități din S.U.A., Franța, Germania, Grecia, România, Rusia, Bulgaria, etc.

Informează-te despre facultate și programele de studii, accesând – https://tise.ase.md.

Toată informația despre admitere și depunerea dosarului pentru concurs, o poți consulta aici – https://admitere.ase.md sau poți merge fizic în ASEM (blocul F), str. M.G. Bănulescu-Bodoni 59.

ASEM invită la studii pe toți cei interesați de domeniul IT, Business sau Economie, Drept, Finanțe și Contabilitate! Alege o profesie care să fie actuală și în viitor!

Acest articol este realizat în cadrul proiectului „Consolidarea capacităților instituționale de comunicare ale universităților din Moldova”, ce se desfășoară cu suportul Proiectului TEKWILL implementat de ATIC, cu susținerea financiară a Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și a Suediei. Conținutul acestui material reprezintă opinia exclusivă a autorului și nu reflectă neapărat poziția finanțatorilor.

Taguri: #promoASEM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente