Absolvenții FPȘESAS – o dovadă convingătoare că USM oferă studii la cele mai înalte standarde

usm

Una dintre cele mai solicitate facultăți a USM – Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Sociologie și Asistență Socială (FPȘESAS) a organizat astăzi, 9 iulie 2021, ceremonia de înmânare a diplomelor de licență și masterat pentru studenții din promoția 2021. La eveniment au participat rectorul USM, dr., conf. univ. Igor Șarov, decanul FPȘESAS, dr. hab., prof. univ. Vladimir Guțu, șefi de departament, profesori, proaspeții absolvenți, rudele și prietenii acestora.

Rectorul USM, dr. conf. univ. Igor Șarov, în discursul său de deschidere a ceremoniei, a spus următoarele: „Sunt onorat să particip la acest eveniment al FPȘESAS, facultate care formează specialiști de valoare, mândri că au studiat și absolvit USM. Aceasta pentru că diplomele USM le oferă posibilitatea de a găsi un loc de lucru aici, acasă. Diplomele de licență și de master pe care le-ați obținut dumneavoastră, dragi absolvenți, sunt dovada certă că sunteți specialiști înalt calificați în domenii necesare pe piața muncii și importante pentru Republica Moldova, dar și în toată lumea”.

„Astăzi, este o zi foarte importantă pentru toată comunitatea noastră FPȘESAS. USM este o platformă care contribuie la fortificarea capacităților specialiștilor în devenire, dar și a celor deja formați. Noi avem mare încredere în dumneavostră. Ne mândrim cu absolvenții noștri. Vă dorim succes și multă inspirație pe parcursul întregii vieți și sper să vă revedem în spațiul universitar”, a afirmat decanul FPȘESAS, dr. hab., prof. univ. Vladimir Guțu. Acesta sa și-a exprimat bucuria că majoritatea absolvenților din promoția 2021 deja sunt angajați în câmpul muncii.

La rândul ei, dr. conf. univ. Maia Șevciuc, șefă Departament Științe ale Educației i-a felicitat pe absolvenții FPȘESAS pentru că au optat pentru această facultate. „Sper că am format o familie frumoasă a absolvenților Universității de Stat din Moldova. Din toată inima vă doresc succese mari profesionale, să aveți parte de recunoștință așa cum avem și noi parte de recunoștință din partea dumneavoastră”.

Dr. conf. univ. Stela Milicenco, șefă Departament Sociologie și Asistență Socială a menționat: „Vă felicităm și vă dorim succese frumoase în continuare! Am avut mai multe discuții cu reprezentanții instituțiilor și organizațiilor unde ați realizat stagiile de practică și m-au rugat să vă transmit că vă așteaptă cu brațele deschise!. În numele tuturor profesorilor Departamentului Sociologie și Asistență Socială vă doresc să vă realizați, să implementați politici sociale, să desfășurați cercetări în domeniile pe care le-ați ales și vă îndemn să nu uitați că sunteți absolvenții Universității de Stat din Moldova și cu demnitate să purtați acest nume!”

În mesajele lor de felicitare, cadrele didactice ale FPȘESAS, prezente la eveniment, s-au referit la emoțiile deosebite pe care le trăiesc alături de absolvenți, le-au mulțumit pentru colaborarea frumoasă pe parcursul anilor de studii, invitându-i să participe la diversele evenimente didactice, metodice, științifice organizate de FPȘESAS, unde vor putea împărtăși din experiența lor profesională după facultate.

La finalul evenimentului, a avut loc una dintre tradițiile FPȘESAS, și anume depunerea solemnă a jurământului de către studenții absolvenți de credință profesiei alese.


Acest material a fost scris și redactat de echipa USM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUSM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente