Ești pasionat(ă) de management, resurse umane, achiziții și inginerie? FabLab Chișinău te invită în comunitatea sa

1

Tinerii și tinerele din Chișinău pasionați de management, resurse umane, achiziții și inginerie sunt invitați să devină membrii comunității FabLab Chișinău, o platformă ultramodernă de fabricaţie digitală, design industrial și inginerie.

FabLab Chișinău este un centru ingineresc în cadrul căruia se combină cu succes abilitățile soft și hard. Aici poți să-ți dezvolți calitățile organizaționale prin gestionarea evenimentelor ce au loc în cadrul hub-ului, cum ar fi evenimentele pentru familii sau pentru makeri, hackathoanele sau makeathoanele pentru studenți și tineri sau organizarea cursurilor pentru studenți. Un alt aspect important al FabLab-ului este partea industrială. Aici poți să-ți dezvolți proiectele proprii, să înveți cum să proiectezi și să utilizezi instrumentele și mașinile din cadrul hub-ului. FabLab dispune de imprimante 3D, mașini pentru prelucrarea lemnului și metalului, cum ar fi CNC Machines sau Laser Machines.

Completând formularul de înregistrare poți să alegi din care departament al comunității FabLab ai dori să faci parte: departamentul management, achiziții, resurse umane sau hardware. În continuare poți să vezi scurta descriere a fiecărui departament, dar dacă vrei să afli mai multe detalii intră pe pagina de Facebook a FabLab Chișinău.

Departamentul management este despre lideri înnăscuți, persoanele care le place să delege taskuri și să organizeze eficient o echipă. Acest departament va fi responsabil de organizarea evenimentelor și conducerea proiectelor.

Departamentul achiziții este responsabil de dotarea evenimentelor și proiectelor cu toate materialele necesare. Dacă vrei să dobândești abilități de networking, de vânzare și negociere; să colaborezi cu diverse companii locale și internaționale, atunci locul tău este aici.

Departamentul resurse umane este despre colaborarea dintre oameni și continuitatea comunității. Aici vei cunoaște o multitudine de persoane din diferite domenii, vei avea grijă de participanții de la evenimente și de comunitatea FabLab.

Departamentul hardware este pentru persoanele pasionate de making. În cadrul acestui departament vei contribui la dezvoltarea proiectelor hub-ului, vei contribui la rezolvarea sarcinilor tehnice și vei dezvolta proiectele proprii.

Doritorii de a deveni parte a comunității pot completa acest formular! Data-limită este 15 iulie.

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele din cadrul hub-ului urmărește pagina de Facebook și Instagram FabLab Chișinău.

FabLab Chișinău este susținut de Proiectul TEKWILL și de Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID, Suedia și UK aid, în parteneriat cu UTM.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente