Studenții de la UTM, Facultatea Electronică și Telecomunicații, au venit cu un mesaj de mulțumire către profesori

main
Foto: UTM

Studenții Facultății Electronică și Telecomunicații, UTM, ciclul II Master, programul de studii „Mentenanța și managementul rețelelor de telecomunicații”, Departamentul Telecomunicații și Sisteme Electronice, au organizat o sesiune online plină de emoție, bucurie și gratitudine, în cadrul căreia au ținut să adreseze un cordial mesaj de mulțumire profesorilor FET pentru contribuția enormă la formarea lor ca specialiști în domeniu!

UTM

Mesajul cu genericul cald și laconic „Vă mulțumim, dragi profesori!” avea să-i emoționeze profund atât pe dascăli, cât și pe discipolii lor deopotrivă:

# Vrem să vă mulțumim pentru cunoștințele utile, pe care le-ați oferit într-o manieră lejeră, clară și totodată complexă!

# Până și platformele online, prin intermediul cărora am fost nevoiți să comunicăm în ultimul timp, au găsit resursa necesară pentru a transmite căldura, entuziasmul și cordialitatea discursurilor dvs.!

# Vă mulțumim pentru răbdare și dedicația dvs. zilnică!

# Vă mulțumim pentru inspirație, sprijinul de neprețuit, dar și pentru încrederea că vom fi demni de efortul dvs. enorm de a semăna lumina cărții în sufletele noastre!

# Vă mulțumim pentru inimile dvs. frumoase, pentru optimism și cunoștințe valoroase!

# Fie ca activitățile dvs. să aibă mereu un succes continuu!

# Vă mulțumim că existați!

De partea cealaltă a monitoarelor, cu emoția firească a împlinirii sufletești, profesorii au menționat că cea mai mare satisfacție pentru ei este atunci când discipolii le apreciază munca: „Vă mulțumim, dragi studenți ai grupei MMRT-201, pentru gândurile voastre frumoase!”


Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente