(foto) „English with Val&Kate”. Ești invitat la o lansare de carte care îți va prezenta o metodă interactivă de învățare a limbii engleze

DSC_0055-1024×683

Copilăria grea și plină de munci de la țară a motivat două surori din satul Costești, raionul Ialoveni să investească în educație, iar la începutul acestui an au reușit să publice un manual de studiere a limbii engleze. Manualul „English with Val&Kate” este inspirat din viața surorilor Valentina și Ecaterina, și vine să prezinte o metodă de studiu interactivă ce împletește în mod practic aspectul gramatical cu cel al comunicării în limba engleză.

Așadar, autoarele Valentina Curbet și Ecaterina Stepaniuc vă invită la lansarea cărții „English with Val&Kate”, care va avea loc la data de 8 iulie, 2021, între orele 12.00 și 13.00.

Evenimentul se va desfășura în incinta localului Tucano Coffee de pe strada Alexandru cel Bun, 91 A, Chișinău.

Manualul „English with Val&Kate” conține nivelul începător A1 și, la moment, patru profesori din instituții private folosesc cartea drept resursă de bază, instruind săptămânal peste 100 de elevi și studenți. Un aspect care scoate „English with Val&Kate” în evidență este faptul că manualul este un „Work-Book” un caiet de studiu interactiv.

Temele gramaticale sunt prezentate în dataliu pe paginile manulului, astfel, cu puține cunostințe în limba engleză, reușești să-ți îmbunătățesti nivelul de studiu fără ajutorul unui profesor. Înregistrarea audio a textelor și vocabularului oferit bonus împreună cu manualul dezvoltă o pronunțare clară și autentică.

Referitor la planurile de viitor, autoarele lucrează la finisarea următorului nivel de studiu și își propun să scoată de sub tipar „English with Val&Kate” (A2) la finele acestui an. Între timp, autoarele intenționează să prezinte „English with Val&Kate” (A1) reprezentanților Ministerului Educației în speranța că manualul va fi inclus în curricula școlară.

Valentina Curbet este profesoară de limbă engleză cu o experiență de peste 20 de ani de predare. A absolvit facultatea de Filologie română-engleză, a Universității de Stat Ion Creangă în anul 2003 și a continuat studiile de master în limbi străine la Universitatea Liberă Internațională din Moldova.

Ecaterina Stepaniuc este profesoară de mass media în cadrul Universității Southeast Missouri State University din statul Missouri, Statele Unite ale Americii. A absolvit facultatea de științe ale comunicării din cadrul Universității Libere Internaționale din Moldova în 2009. Din 2013 a continuat studiile în master, apoi doctoratul în mass-media la Universitatea Southern Mississippi, din Hattiesburg Mississippi, SUA.

Pentru informații suplimentare sau întrebări, puteți contacta autoarele la adresa de email: [email protected], accesați pagina de Facebook English with Val and Kate sau sunați la numărul de telefon 06 91 33 686.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente