(video) Organizația Studenților Basarabeni din București îndeamnă diaspora să participe la alegerile parlamentare

Votul tău are culoarea democrației

În contextul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 din Republica Moldova, Organizația Studenților Basarabeni din București (OSB București), își exprimă preocuparea pentru promovarea exercitării votului în rândul cetățenilor aflați în Diasporă. Prin urmare, OSB București lansează campania cu titlul „Votul tău are culoarea democrației!”, care are scop principal promovarea în rândul cetățenilor Republicii Moldova aflați în Diaspora exercitarea votului drept fapt de responsabilitate civică și democratică.

„Campania nu propagă nicio ideologie politică, este echidistantă și nu încurajează niciun partid politic din cursa electorală. Astfel, prin intermediul campaniei ne propunem să mobilizăm cetățenii moldoveni din Diaspora să iasă în număr cât mai mare la vot”, spun reprezentanții OSB București.

Spotul video al campaniei „Votul tău are culoarea democrației!” îl puteți vedea mai jos.

Organizația Studenților Basarabeni din București este o organizație neguvernamentală, non-profit și neafiliată politic, fondată în anul 2005 ca grup de iniţiativă. Studenţii şi elevii basarabeni din Bucureşti s-au solidarizat într-o forma organizată pentru a activa mai eficient.

De-a lungul anilor, OSB Bucureşti a organizat numeroase evenimente culturale, educaţionale şi civice. Scopul acestora este de a educa studenţii şi elevii basarabeni în spiritul unităţii naţionale şi promovarea în rândurile lor a ideilor proeuropene.

Misiunea acestora este promovarea drepturilor tinerilor studenți basarabeni care se află la studii în România și educarea lor în spirit național, democratic și pro-european

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente