America House te invită la patru evenimente despre drepturi, dublaj de filme și cariere de succes

america house
Foto:Facebook/America House

Ești interesat de tema drepturilor omului și despre modul în care îți poți apăra drepturile? Atunci America House Chișinău a pregătit un program de instruire inedit în parteneriat cu „MilleniuM” Training and Development Institute ce are drept scop informarea tinerilor despre Declarația Universală a Drepturilor Omului. De asemenea, alte trei evenimente utile despre drumul în carieră, dublarea filmelor în limba română, dar și despre combaterea dezinformării sunt gratuite și își așteaptă participanții și participantele!

#1. Webinar: Strengthening Independent Media and Media Literacy in Moldova

America House Chișinău în parteneriat cu ERIM (Equal Rights & Independent Media) Moldova invită pe toți cei interesați de alfabetizarea media și promovarea informațiilor adevărate, să participe la un Facebook Live pe 28 iunie, începând cu ora 16.00 cu Flora Graioni – Directoare adjunctă ERIM, Sandra Sjogren –Manageră de proiect ERIM, Daniela Galai – Manageră de proiect ERIM, biroul Moldova despre Consolidarea mass-mediei independente și a alfabetizării media în Moldova.

#2. Programul de Instruire „Ai dreptul să cunoști. Cunoaște-ți drepturile!”

America House Chișinău te invită să participi la Programul de instruire „Ai dreptul să cunoști – Cunoaște-ți drepturile!” care se va desfășura timp de 5 zile, în perioada 29 iunie – 3 iulie 2021, în regim online, în intervalul de timp 17.00-18.30. Numărul de locuri disponibile: 25.

Cine poate participa? Sunt invitați tineri cu vârsta cuprinsă între 17 și 21 de ani interesați de aspectele legate de Drepturile Omului.

Doritorii de a participa por completa acest formular până pe 27 iunie.

#3. Competencies and Skills for a Smooth Career Path

America House Chișinău invită tinerii să participe la o întâlnire interactivă offline pe 1 iulie, începând cu ora 16.00, despre Competențe și abilități pentru o carieră de succes cu Veronica Arpintin – Directoare principală, Advice to Small Business; BERD Moldova; cofondatoare al AFAM (Asociația Femeilor Antreprenor din Moldova).

Doritorii se pot înregistra AICI!

#4. Cum are Loc Dublarea Serialelor și a Emisiunilor Străine?

America House Chișinău invită toți doritorii să facă cunoștință cu actorii, sonoriștii, managerii – o echipă de profesioniști care participă la procesul de dublare în limba română a serialelor și emisiunilor străine. Evenimentul va avea loc live pe Facebook în data de 2 iulie, începând cu ora 13.00.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente