Da’ îmi trebuie mie în IT? Participă la un eveniment live unde vei afla curiozitățile pe care le ai față de domeniu

79336031_2453532294769863_3921130340374020096_n
Foto: Facebook/Tech Women Moldova

Întrebarea „Oare merită să încep o cariera în IT?” este una foarte frecventă astăzi. Probabil ați auzit că IT-ul este un domeniu foarte complex și dinamic, căutat atât pentru joburile bine plătite, cât și pentru satisfacțiile profesionale.

Astăzi oricine poate începe o carieră în IT, există foarte multe oportunităţi, dar totuşi următoarele întrebări rămân actuale: 

  • Da îmi trebuie mie în IT?
  • De unde îţi începi cariera în IT
  • Ce universitate să aleg?
  • Ce direcție ar fi potrivită pentru mine, ce specialitate?

Comunitatea Tech Women şi-a propus să răspundă live la aceste întrebări, să-i ajute pe cei care încă nu s-au decis să exploreze domeniul IT și să aducă claritate celor care cred ca IT-ul este un domeniu complicat şi nu cunosc în care direcție s-ar putea regăsi.

Evenimentul va avea loc joi, 24 iunie, începând cu orele 18.30 live pe facebook. Evenimentul poate fi accesat pe facebook, iar participarea este gratuită. 

Acest LIVE e pentru tinerii adolescenți și toţi cei care vor să înceapă o carieră în IT. Fie că tocmai ai absolvit clasa a 9-a sau a 12-a, sau doreşti să primeşti răspunsuri la întrebările de mai sus – alătură-te la evenimentul live de pe facebook.

Tech Women Moldova este o asociație obștească dedicată atragerii, susținerii și promovării femeilor în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC), urmăreşte activitatea comunităţii pe facebook  sau instagram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente