(foto) 60 de copii au participat la o tabără de vară în cadrul Universității de Stat din Moldova

7-8

În perioada 14-18 iunie 2021, biserica cu hramul „Întâmpinarea Domnului” din cadrul Universității de Stat din Moldova, în colaborare cu rectoratul USM, au organizat cea de-a VI-a ediție a Taberei Bucuriei, la care au participat circa 60 de copii din parohie și ai angajaților universității. Pe parcursul taberei copiii au avut ocazia să participe la diverse activități educaționale și recreative: rugăciune, sport, ateliere de creație, lecții de chitară, excursii, concursuri și, desigur, au avut parte de distracție și multă voie bună.

„Suntem la cea de-a șasea ediție a Taberei Bucuriei, deși în parohie organizăm mai bine de zece ani activități cu și pentru copii. În acest an am beneficiat de susținerea rectoratului Universității de Stat din Moldova, ceea ce a însemnat organizarea unui program mai diversificat pentru copiii care au petrecut în această tabără. Într-adevăr e o tabără a bucuriei, pentru că cei mici au trăit clipe aparte, de o aleasă împlinire sufletească, iar de rând cu ei și noi, cei care am stat alături de ei și ne-am amintit de frumoasele momente ale copilăriei. Sperăm să putem organiza și alte ediții ale taberei, destinate mai multor categorii de vârstă și axate pe diverse interese ale copiilor și adolescenților”, a menționat părintele Octavian Moșin, preot-paroh la biserica universitară, transmite usm.md.

La Tabăra Bucuriei din acest an au participat copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani, care s-au împrietenit și au învățat multe lucruri noi și folositoare. Împreună cu ei au muncit câțiva pedagogi și voluntari, toți fiind apreciați cu diplome de mulțumire din partea organizatorilor.

Gustul vacanței a fost savuros, deoarece, în ultima zi, copiii au avut parte de un concert inedit de cântece de suflet, îmbogățindu-se spiritual și emoțional. A urmat un spectacol, unde aceștia s-au implicat cu multă dăruire, creativitate și improvizare. „Ne-am simțit minunat și ne-am încărcat cu multă bună dispoziție”, au spus copiii.

Tabăra Bucuriei este organizată anual și așteaptă cu drag copiii pentru a cunoaște bucuria jocului și a prieteniei.


Acest material a fost scris și redactat de echipa USM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUSM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente