Anatol Untură spune că vor fi deja șapte burse a câte 3 000 de lei lunar în cadrul programului „Adoptă un student”

My Post (5)

După ce antreprenorul moldovean Anatol Untură a anunțat că va oferi o bursă de 3 000 de lei lunar unui tânăr cu rezultate bune la învățătură și care își va continua studiile la o universitate din Moldova, acum inițiativei s-au mai alăturat încă șase persoane. Deci, în total vor fi șapte burse a câte 3 000 de lei lunar fiecare.

„La inițiativa noastră s-au alăturat încă cinci persoane formidabile, deci, nu mai vorbim despre o bursă, sau două, ci de șapte burse! Șapte burse de merit vor fi oferite studenților din Moldova”, spune Anatol.

Mentorii sunt:
# Vitalie Palanciuc;
# Pistrinciuc Vadim;
# Angela Gladei;
# Corina Muntean;
# Ionela – a dorit să rămână incognito;
# Ruslan – a dorit să rămână incognito.

Fiecare din mentori, a primit câte trei candidați la bursă și istoriile lor. Unii deja au decis cui vor oferi bursa, alții încă sunt în proces. Prioritate au avut studenții din primii ani de facultate, din familii incomplete sau orfani și cu rezultate excelente la reușita de studii.

„Avem niște istorii absolut fantastice, care te fac să plângi și să îți dai seama câtă suferință poate îndura un copil, dar și că nimic nu e imposibil dacă vrei cu adevărat să îți schimbi viața.

Am primit aproximativ 160 de mesaje. De tot felul. Am ales din ele 20 de istorii, adevărate, scrise cu suflet, corect gramatical și verificabile. Șapte din ei vor primi aceste burse. Bursele vor fi oferite ca donație, lunar (nu toată suma odată) și vor fi condiționate de reușita la studii și continuitatea acestor studii. Cu fiecare finalist se va semna și un contract”, menționează Anatol Untură.

Profilul de Facebook a lui Anatol îl găsiți AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente