La Liceul Moldo-Finlandez poți obține credite transferabile pentru universitate. Înscrie-te acum

DSC07341

În afară de predarea programului academic, Liceul Moldo-Finlandez cultivă dezvoltarea elevilor în domeniul relațiilor lor, identității, abilităților emoționale și bunăstării lor generale.

Deși sistemul de educație al țării vizează cel mai mult dezvoltarea cognitivă a copiilor, cu accent pe transmiterea cunoștințelor în baza conținutului, iar acestea sunt esențiale. Totuși, învățarea implică mult mai mult decât simpla dobândire a cunoștințelor inerte în algebră sau chimie. La urma urmei, copiii sunt ființe „întregi” multidimensionale a căror dezvoltare este complexă și bogată. Pentru a citi mai departe apasă aici.

ACUM au loc înscrierile în vederea admiterii la treapta liceală. Pentru a te înscrie aici.

La Liceul Moldo-Finlandez poți obține credite transferabile pentru universitate. Pentru a afla mai multe despre aceasta, apasă aici.

Liceul Moldo-Finlandez colaborează cu A.L.C. și oferă instruire în vederea susținerii examenului TOEFL. Află mai multe despre A.L.C., apăsând aici.

Absolvenții Liceului Moldo-Finlandez au prioritate la admitere la Northtwest University, S.U.A. Pentru a afla mai multe despre Northtwest University, apasă aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente