Ești interesat(ă) să descoperi mai multe despre rolul tău în consolidarea păcii? Consiliul Europei te invită la The Youth Peace Week

YPW2021_call
Foto: Council of Europe

Consiliul Europei te invită la The Youth Peace Week, o săptămână dedicată tinerilor și organizațiilor de tineret din regiunile afectate de conflicte. În cadrul acestei săptămâni vei obține mai multe competențe și resurse educaționale care te vor ajuta să îți sporești rolul, în calitate de tânăr(ă), în consolidarea păcii și transformarea conflictelor. 

The Youth Peace Week se va desfășura în perioada 30 iunie – 8 iulie și include e-learning, seminarii web și ateliere online.

Participarea este deschisă și gratuită pentru toți tinerii și tinerele interesați (interesate) de subiect și motivați (motivate) să învețe și să acționeze pentru consolidarea păcii și transformarea conflictelor din comunitățile lor.

Data limită pentru expedierea dosarului este 15 iunie, 2021, ora 23.59.

Mai multe detalii, dar și link pentru înscreire găsești AICI.

La ediția anterioră, în cadrul The Youth Peace Week au participat peste 60 de tineri(e) din mai multe state. Participanții au urmat programul săptămânii care a oferit o combinație de seminarii web și ateliere interactive cu aproximativ douăzeci de experți și formatori, totodată tinerii au căpătat o experiență excelentă în consolidarea păcii, politica pentru tineret, drepturile omului, transformarea conflictelor și alte subiecte relevante. Programul a fost completat de șase module de e-learning în care participanții au avut ocazia să afle mai multe despre Consiliul Europei și drepturile omului, precum și să primească o introducere în Rezoluția 2250 a Consiliului de Securitate al ONU privind tineretul, pacea și securitatea.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente