Ce faci vara aceasta? Iată câteva școli de vară și tabere la care poți să participi

main-11-920×613

În caz că încă nu știi ce să faci vara aceasta, dar știi sigur că rămâi în țară, #diez a făcut o selecție de câteva tabere și școli de vară care te pot ajuta nu doar să-ți petreci timpul distractiv în perioada de vară, dar și să obții niște cunoștințe care îți vor fi de folos în viitor.

# GirlsGoIT

GirlsGoIT anunță desfășurarea unei noi ediții digitale a Taberei de Vară și te invită să participi la aceasta, pentru a te iniția în domeniul tehnologiilor și ați dezvolta soft skill-urile. Așadar, 150 de fete din toate regiunile țării vor avea ocazia să studieze domenii STEM și să devină parte a comunității GirlsGoIT. La tabără pot participa fete cu vârsta cuprinsă între 14 și 20 de ani. Pentru a participa vă invităm să completați acest formular. Termenul-limită de înregistrare este 30 iunie, ora 23.59. Mai multe detalii puteți găsi AICI.

# Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale

Evenimentul tradițional organizat de CMJI revine după o pauză de un la începutul lunii august 2021. Și în acest an tabăra va avea loc la Centrul de odihnă și creație „F’Estival” și va aduna peste 50 de tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani din toate colțurile Moldovei (cu mențiunea că în cazul în care situația epidemiologică se va înrăutăți simțitor, vom organiza activitățile online). Dacă ești gata pentru o săptămână de neuitat alături de alți tineri curioși, aplică până pe 20 iunie. Detalii găsiți AICI.

# YOUthAct

PNUD Moldova te invită să participi la Tabăra de Vară „YOUthAct – Tinerii pentru Justiție” care se va desfășura timp de cinci zile, în perioada 28 iunie – 2 iulie 2021. La tabără vor participa 28 de tineri din raioanele Criuleni, Cimișlia, Soroca și municipiul Comrat, absolvenți ai claselor a IX-a, a X-a și a XI-a. Toate cheltuielile aferente organizării vor fi acoperite de către proiectul „Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova”. Detalii găsiți AICI.

# Tekwill Academy Kids

Taberele de vară sunt desfășurate conform unui program interactiv care nu va lăsa copiii să se plictisească. Ba mai mult, ei vor face experimente, vor avea ore de engleză, dans, taekwondo și multe alte activități de dezvoltare personală. Fiecare tabără are program adaptat vârstei, începând de la șapte și până la 16 ani. Durata unei tabere este de două săptămâni, între orele 9.0-18.30, fiind asigurat prânzul și două gustări. Costul unui tur este de 3 200 lei. Mai multe detalii accesați AICI.

# The School of Young Entrepreneurs

Fundația pentru Educația Non-Formală în parteneriat cu Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO organizează în perioada  14-18 iulie 2021 un proiect dedicat tinerilor interesați de a se avânta în  arta antreprenoriatului – Tabăra de vară „The School of Young Entrepreneurs”, susținut de Agenția Austriacă pentru Dezvoltare. Detalii AICI.

# Tabăra de vară „Împuternicirea tinerilor din grupurile minoritare”

Școala de vară va dura șase zile, aceasta va avea loc în unul dintre complexele etno-turistice ale Moldovei. În afară de metodele de predare clasice, cum ar fi seminare și prelegeri, în cadrul școlii vor fi folosite metode de predare non-formale, panouri de discuții, conversații informale cu oaspeții. Formatorii și experții din cadrul școlii vor fi persoane emerite în domeniul drepturilor omului de nivel național cât şi membri ai diferitelor organisme și organizații care activează în domeniul drepturile omului și drepturile minorităților. Proiectul se va desfășura în perioada 22-27 iunie. 2021. Detalii AICI.

# Prospera

Programul distractiv-cognitiv include: excursii, invitați speciali, jocuri, quest-uri, master class-uri, experimente științifice, mult timp petrecut în aer liber, multă mișcare și în fiecare miercuri la noi e zi de bazin. Mai multe detalii AICI.
Detalii despre structura unei tabere:
Durata: 10 zile de la 9.00 până la 17.00;
Vârsta: 7-12 ani (taberele tematice); 10-14 ani (Business Camp); 15-18 ani (Școala Diplomației);
Grupul: 15 persoane;
Limba: Română și Rusă;
Masa: gustare/prânz/gustare;
Asigurarea: toate materialele didactice necesare;
Preț: 4 100 lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente