Naționala Moldovei a învins selecționata Azerbaidjanului cu 1-0. Vitalie Damașcan a marcat golul decisiv

replica-f427ce9748358f631de140b03b4948b2_1280x720_fill

Naționala mare, dar și cea U-19 au reușit să învingă echipele similare ale Azerbaidjanului. Partidele s-au disputat pe stadioanele Zimbru Chișinău și s-au desfășurat pentru prima dată cu spectatori de la începutul pandemiei de COVID-19.

Selecționata de seniori a pus punct unei serii negre de 20 de meciuri fără victorie. Eroul moldovenilor a fost atacantul Vitalie Damașcan care a reușit singurul gol al partidei după un corner executat de Igor Costrov.

Prima repriza a fost una excelentă pentru tricolori care pe lângă golul marcat, au mai reușit câteva faze periculoase la poarta azerilor.

În repriza secund, selecționata Moldovei a avut un joc defensiv, însă naționala Azerbaijanului nu a reușit să egaleze. De cealaltă parte, tricolorii au construit câteva contraatacuri, reușind câteva acțiuni periculoase care puteau schimba scorul.

De cealaltă parte, tricolorii mici de la U-19 au reușit un meci foarte bun contra echipei similare a Azerbaidjanului. Moldova a câștigat cu 2 la 0 cu golurile marcate în repriza a doua de Alexandru Vlas și Ilie Botnari.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente