America House Chișinău te invită la cinci evenimente în această săptămână. Unul dintre acestea este offline

main

Tabere de vară pentru copii, concurs de eseuri și primul eveniment offline din această lună. America House Chisinau te invită la cinci eveniment interesante în această săptămână, unul dintre acestea este offline.

Facebook Live: „Tabere de Vară pentru Copii cu Predarea Limbii Engleze”

America House Chisinau invită toții părinții care își doresc ca micuții lor să studieze limba engleză în timpul verii, să participe la un Facebook Live pe 7 iunie la orele 16.00, cu Daniela Muncă-Aftenev-Președinta AISE despre oportunitățile pentru copii cu predare în limba engleză. Vedeți AICI taberele și programele educaționale.

Evenimentul poate fi accesat AICI.

Facebook Live with Oracle Academy Winners

Două studente din Chișinău au reprezentat Republica Moldova la Concursul Internațional de Științe și Inginerie Regeneron ISEF 2021, categoria Software system, demonstrând cunoștințe remarcabile și obținând premiul special Academia Oracle de 5 000 USD.

America House Chișinău vă invită să vă alăturați interviului live pe data de 8 iunie începând cu orele 12.00 cu Ana Vizitiv – studentă la liceul „Da Vinci” și Mădălina Griza – studentă la liceul teoretic „Orizont”, pentru a afla mai multe despre competiție și impresiile câștigătoarelor. Tinerele vor vorbi și despre proiectul lor „Augmenting Under-Researched Domains Medical With a Intuitive Querying System on Resourceful Crowd-Collected Data”.

Concursul de Eseuri pentru Copii și Tineri, cu Genericul „De ce aș Candida pentru Parlament?”

America House Chișinău te invită pe 8 iunie începând cu orele 16.00 să afli detalii despre concursul de eseuri: „De ce aș candida pentru Parlament?”, împreună cu directoarea Centrului de Instruire continuă în domeniul Electoral, Dr. Doina Bordeianu . Dacă vrei să câștigi unul dintre premiile anunțate, scrie un eseu în care vei povesti de ce ai candida pentru mandatul de parlamentar, ce fel de platformă electorală ai avea, ce ai schimba tu în politică sau în felul de a alege deputații, dar, cel mai important, ce te-ar inspira să vrei să devii parlamentar.

Link-ul evenimentului poate fi accesat AICI.

Cum se organizează un eveniment marca Moldova Fashion Days?

America House Chișinău invită toți doritorii să participe la un Facebook Live pe 9 iunie la orele 10.00 cu Marcela Lozovanu – Directoare Executivă APIUS. În cadrul sesiunii, veți avea posibilitatea să aflați cum se organizează un eveniment la scară largă, care sunt pașii ce nu trebuie scăpați în procesul de organizare, cum au reușit organizatorii Moldova Fashion Days să se conformeze restricțiilor impuse din cauza pandemiei COVID-19 și să organizeze cel mare mare eveniment de modă din Republica Moldova în format online.

„Moldova Fashion Days” face parte din campania „DININIMA” al cărui scop este să promoveze brandurile locale și să motiveze consumatorii să cumpere produsele realizate pe piața internă. Evenimentul este organizat de APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și DININIMĂ și este susținut de către partenerii strategicii USAID, Sweden Sverige și UKaid.

Conversation Club: Child Labour in Moldova

Vă rugăm să vă înregistrați în prealabil, deoarece locurile sunt limitate la doar 20 de persoane. Acest eveniment se va desfășura pe 11 iunie începând cu orele 11.30 la sediul America House Chișinău la următoarea adresă: strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 27, Chișinău. Evenimentul va avea nevoie de o confirmare din partea participantului. Link către înregistrare AICI.

„Copiii nu ar trebui să lucreze pe câmp, ci la vise!” Acest club de discuții offline este o oportunitate deosebită pentru tinerii din Moldova de a afla despre Ziua Mondială împotriva Muncii Copilului, care este marcată anual pe 12 iunie. Acest eveniment va ajuta la dezvoltarea cunoștințelor adolescenților despre munca copiilor, care le afectează sănătatea și educația.

Ideile principale ale discuției: I. Învățarea informațiilor generale despre munca/exploatarea copiilor II. Descoperirea faptelor și statisticilor despre exploatarea fizică a copiilor în Moldova și în întreaga lume III. Învățarea modului de combatere a exploatării fizice a copiilor.

Link-ul evenimentului pe Facebook poate fi accesat AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente