Studenții USM s-au întors acasă cu mai multe medalii de la Târgul ICE-USV organizat în România

usm

În perioada 28-29 mai 2021, și-a desfășurat lucrările Târgul Internațional de Inventică și Educație Creativă pentru Tineret ICE-USV, organizat de Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Scopul acestor manifestări este de a promova, de a încuraja creațiile științifice studențești și de a  spori interesul tinerilor pentru domeniul cercetării și inovării. Studenții, masteranzii, doctoranzii, doctori și cercetători cu vârsta de până la 35 de ani au avut posibilitatea să-și prezinte invențiile sau rezultatele științifice inovatoare obținute în cadrul proiectelor de cercetare.

La ediția din anul curent a Târgului ICE-USV, tinerii cercetători din cadrul Universității de Stat din Moldova au prezentat nouă invenții și proiecte de cercetare, care, în rezultatul jurizării au fost apreciate cu trei medalii de aur, cinci medalii de argint și o medalie de bronz, după cum urmează.

Acest material a fost scris și redactat de echipa USM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUSM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente