„La Plăcinte” acum și la Buiucani

la-placinte-new-cover

În sectorul Buiucani, pe str. Alba Iulia 21, și-a deschis ușile restaurantul cu bucătărie națională La Plăcinte într-un nou format.

La Plăcinte este o rețea de restaurante care lucrează întotdeauna asupra calității, ținând cont de recenziile vizitatorilor și de comentariile oaspeților. Prioritățile rămân aceleași – plăcerea gastronomică și estetică în urma vizitării restaurantului.
La Plăcinte înseamnă, ca și până acum, dragostea pentru bucătăria moldovenească și simbolurile naționale, dar într-o interpretare modernă – un fel de clasicism cu un suflu de prospețime.Designera de interior Anastasia Tabac:
„Sarcina a fost crearea unui restaurant modern, cu un colorit național. În noul interior am pus accent pe culori, texturi și materiale naturale. Puteți vedea aici o mulțime de articole de interior unice, realizate manual – mobilier din frasin, panouri din lut cu model de spice de grâu, candelabre din lozie lucrate manual, lămpi ceramice, vaze. Designul mai include arcade din cărămidă, care amintesc pivnițele moldovenești și iarba pampasului, pentru a crea o atmosferă rustică”.Localul este foarte luminos, cu tavane înalte și ferestre panoramice glisante până la podea – mic, dar foarte „instagramabil”. În total, 80 de persoane pot lua masa liber aici.
Fiți atenți și la noile uniforme ale ospătarilor, pentru că și acestea au fost realizate cu o atenție deosebită la detalii. Cămășile naționale au fost cusute de echipa creatorului de modă moldovean Evgheni Hudorojcov. Ornamentul a fost realizat în culorile corporative La Plăcinte.Deschiderea localului a coincis cu actualizarea meniului.

Noutățile sezoniere includ:
# oladii din dovlecei cu somon (85 lei);
# okroșka (45 lei);
# mici cu salată verde și piure (85 lei);
# costițe de porc cu cartofi (150 lei);
# somon cu sos alb și paste (150 lei).

Meniul de cocktailuri a fost și el actualizat, acesta incluzând pe timp de vară sangria (40/85 lei) pe bază de vin roze, vin alb sau roșu, limonadă naturală din coacăze sau pere (40 lei), mojito (40 lei – fără alcool și 55 lei – clasic), frappe (37 lei), Iced Latte caramel (30 lei) și vișinată (18 lei).Sortimentul de bere a fost completat cu hituri mondiale – Corona Extra mexicană și Hoegaarden belgiană (50 lei).
Noul meniu include și cafea turcească, pe care mulți oaspeți au îndrăgit-o deja.De asemenea, a apărut promoția sezonieră de căpșuni și o ofertă specială de vară.

Vineri, 28 mai, în ziua deschiderii restaurantului, copiii au fost serviți cu dulciuri, iar adulții – cu un pahar de vin spumant.

Rămâne să mai menționăm doar locația convenabilă atât pentru locuitorii din aceste cartiere liniștite și angajații birourilor din apropiere, cât și pentru cei care vin aici cu mașina – există o parcare în fața localului, acesta însuși aflându-se pe prima linie.

Acum livrarea La Plăcinte în sectorul Buiucani este și mai rapidă.

ORELE DE LUCRU ALE RESTAURANTULUI:
DE LA 10.00 PÂNĂ LA 22.00
ADRESA: ALBA-IULIA 21
LAPLACINTE.MD
+373(22)211-211

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente