(foto) La sfârșit de primăvară, se strâng…premiile. Cine sunt elevii și elevele anului 2021 în Moldova

FotoJet – 2021-06-01T145544.150

Tradițional, la sfârșit de primăvară, sunt evidențiate reușitele și performanțele elevilor din țară care dau dovadă de rezultate strălucite în cadrul academic liceal și gimnazial. Anul acesta, a fost organizată o nouă ediție a concursului „Elevul anului 2021”. În cele ce urmează, o să vă facem cunoștință cu tinerii care au reușit să obțină acest titlu prin multă muncă și dedicație.

Andrei Onofrei și Cristina Lopatețchi, ambii elevi ai Liceului „Vasile Alecsandri” din Ungheni, au primit titlul „Elevul anului 2021”.

Tinerii și-au demonstrat inteligența, creativitatea, originalitatea și pasiunea în cadrul concursului raional „Elevul anului”.

Cristina Lopatețchi
Andrei Onofrei

La Soroca, premiul mare și titlul „Elevul Anului” i-a revenit în acest an lui Robert Gatman, elev al clasei a XII-a din Liceului Teoretic „Constantin Stere”.

AICI puteți vedea lista tuturor elevilor care au avut mențiuni și s-au clasat pe locurile I, II și III pentru reușite academice gimnaziale și liceale.

Robert Gatman

În raionul Fălești, titlul de „Elevul Anului” l-a luat Calmațui Alexandra, elevă în clasa a VIII-a din Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” și Cugut Nadejda, eleva clasei a XI-a din Liceul Teoretic „Ion Creangă”.

Ana-Cosmina Mișcoi este elevă în cadrul Gimnaziului Barboieni din raionul Nisporeni. Ea, de asemenea, a obținut titlul „Elevul anului 2021”.

Mișcoi Ana-Cosmina

La Rezina, în cadrul Liceului Teoretic „Olimp”, au fost evidențiate pentru titlul „Elevul anului” două eleve din clasa a XII-a, vorba este despre Iuliana Oncea și Xenia Goncear.

Viorel Gasnaș este elev din cadrul Liceului Teoretic „Ginta Latină” Chișinău. Dânsul, de asemenea, a fost desemnat „Elevul anului 2021”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente