Star Kebab a lansat trei produse cu creveți, în ediție specială de vară

creveti_diez (1)

Vara vine pentru cei mai mulți dintre noi cu mult dor de ducă și planuri de vacanță.
Poate că suntem încă la birou sau acasă, pe canapea, dar dacă închidem ochii, parcă ne și vedem pe plajă, cu briza mării pe piele și soarele la orizont. Prieteni, libertate, distracție!

Chiar dacă încă nu ai plecat în concediu, îți poți lua o doză de vacanță la următoarea comandă de mâncare.
Inspirată de vibe-ul relaxat al verii, Star Kebab, cea mai mare rețea de restaurante fast-food din Moldova, a pregătit un meniu estival în ediție limitată, bazat pe creveți.

Cele trei produse pe care le poți încerca de acum și până la finalul lui august sunt:
# Star Wrap cu creveți – un wrap hrănitor din tortilla pe grill, cu salată lollo, castraveți proaspeți și sos Creamy Sweet Chili care armonizează gustul creveților rumeniți în crustă de porumb.
Un motiv să încerci în pauza de prânz și altceva în afară de kebabul cu care te-ai obișnuit.

# Salată Caesar cu creveți – celebrul sortiment cu salată, roșii cherry, crutoane crocante, parmezan și sos Caesar cremos, în care puiul este înlocuit cu creveți crocanți la exterior și suculenți la interior.
Plină de gust și răcoritoare, salata este o masă perfectă în zilele cu temperaturi ridicate.

# Creveți pané cu sos – o variantă la modă de finger food pe care poți să o iei oriunde te afli și să o împarți și cu gașca, în mai multe combinații. Foarte crocanți și gustoși, în tandem cu unul dintre sosurile secrete, creveții sunt disponibili la porție de patru sau șase bucăți.

Gustă produsele cu creveți în restaurantele Star Kebab din Chișinău, Bălți și Ungheni – vezi aici cea mai apropiată locație, sau cu livrare rapidă, din aplicația mobilă sau pe www.starkebab.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente