Troleibuzele de pe ruta 24 își vor schimba itinerarul în urma lucrărilor de pe strada Columna

main

Troleibuzele de pe ruta numărul 24 își vor schimba parțial itinerarul în urma finalizării lucrărilor de construcție a noii linii de transport de pe str. Columna. În acest perimetru au fost amenajate și noi stații de aşteptare a transportului public.

Troleibuzele de pe ruta nr. 24, care leagă sectorul Ciocana cu cartierul Telecentru își schimbă parțial itinerarul. Acestea vor circula pe str. Columna (tronsonul cuprins între Mitropolit Bănulescu Bodoni – V. Alecsandri) și în continuare pe traseul stabilit.

Scopul modificării rutei de troleibuz nr. 24 este evitarea dublării traseului cu troleibuzul nr. 12 și extinderea ariei de deservire a populației cu transport electric, asigurând transportarea pasagerilor din sectoarele Ciocana și Râșcani mai aproape de Î.M. ,,Piața Centrală”, Gara Auto și alte obiecte de interes social și comercial din preajmă.

Restul troleibuzelor de pe rutele nr. 7, 10, 12, 25, 32 rămân să circule pe itinerarele vechi. Acestea vor vira de pe str. Mitropolit Bănulecu-Bodoni pe str. Columna doar în cazul când în centrul capitalei, sau în fața monumentului lui Ștefan cel Mare și Sfânt se vor desfășura diferite manifestații de amploare, ocolind astfel Piața Marii Adunări Naționale.

Actualmente, în cazul când în centrul capitalei se desfășoară diferite evenimente, iar PMAN este închisă pentru circulație, troleibuzele cotesc la str. Albișoara, iar pasagerii sunt nevoiți să meargă peste 1 km, pentru a ajunge la bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente