Primăria Chișinău va lansa două puncte mobile de vaccinare. Troleibuzu va merge prin capitală, autobuzul – prin suburbii

troleibuze
Foto: RTEC

Ion Ceban a anunțat în cadul ședinței operative a primăriei că miercuri, la ora 11, vor fi lansate două echipe mobile care vor asigura vaccinarea populației. Este vorba despre un troleibuz și un autobuz care vor circula conform unui grafic prestabilit.

„Vom stabili și în continuare accesul mobil la vaccinare în Chișinău. Miercuri, la ora 11, în PMAN vom lansa alte două puncte de vaccinare mobile cu intenția ca populația să se vaccineze mai interns. Vom pune în circulație și troleibuz și un autobuz ca puncte de vaccinare dotate cu totul necesar. Troleibuzul de vaccinare va activa conform unui grafic în toate sectoarele din muncipiu, iar autobuzul va merge în suburbii”, a declarat Ion Ceban.

Vă amintim că, în weekendul trecut, în cadrul Maratonului „De la student la student” au fost imunizați 3 527 de cetățeni.

Stocul de Pfizer a fost epuizat duminica,  la ora 4.15 dimineața. Între orele 21.00 și 8.0 dimineața, au fost vaccinate 884 de persoane, dintre care 750 cu Pfizer, 92 – AstraZeneca și 42 cu Sinopharm.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente