Un nou partid PAS pe arena politică, în preajma alegerilor anticipate. Partidul NOI s-a redenumit Partidul Alternativă și Șanse

Inca-un-pas-in-moldova-partidul-noua-optiune-istorica-a-devenit-partidul-alternativa-si-Sanse-167878-1621588172

Monitorul Oficial a publicat un anunț prin care Partidul Politic Noua Opțiune Istorică a devenit Partidul Politic Alternativă și Șanse. Schimbarea vine tocmai în ziua când la CEC s-au înregistrat primele formațiuni politice în alegerile parlamentare din 11 iulie 2021.

Noua abreviere a formațiunii va fi PAS, exact ca cea a Partidului Acțiune și Solidaritate. În registrul Agenției Serviciilor Publice, apare informația că partidul este condus de Victor Alexeev. Acesta a activat în PSD-ul condus de fostul premier român Victor Ponta și care era apropiat de Partidul Democrat din Republica Moldova condus de Vladimir Plahotniuc.

De altfel, nu este pentru prima dată când Alexeev recurge la astfel de gesturi. În ianuarie 2016, când se discuta intens posibilitatea alegerilor anticipate, iar Platforma Demnitate și Adevăr era pe primele locuri în sondajele politice, Alexeev anunța că va crea „Platforma Dreptate și Adevăr”, cu o denumire practic similară.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente