(foto) Ce înseamnă industria gaming-ului și ce oportunități îți oferă domeniul IT. Discutăm cu Vasili Braga, un Game Developer evanghelist

188534882_485331182585944_4519826556508814125_n

„Dacă rămân acasă, merg la…” este o campanie de informare a viitorilor absolvenți de liceu despre posibilitățile pe care le au atât în materie de studii superioare pe care le pot urma în Moldova. În cadrul acestei campanii (perioada 29 aprilie-4 iulie), dedicăm câte o săptămână unei facultăți. Câteva dintre materiale vor fi realizate în rusă pentru a ne putea adresa și audienței vorbitoare de rusă.

Prin urmare, desfășurăm 10 evenimente online, cu participarea a trei invitați (un profesor, un specialist și un student) dedicat unei specialități și 5 evenimente speciale cu câte un invitat, care are un job interesant pe piața din Moldova.

Primul eveniment special din acele 5, va avea loc vineri, 21 mai, ora 17.00 pe pagina de Facebook a Diez.md cu invitatul Vasili Brada.

Vasili Braga este un Game Developer evangelist, cu peste 15 ani de experiență academică și software development, dânsul ne va vorbi într-un interviu LIVE despre industria gaming-ului și ce alternative de joburi poți avea studiind IT.

Proiectul „Dacă rămân acasă, merg la…” este realizat în parteneriat cu Moldova Agroindbank și Educație Online. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente