Ai vrea să-ți faci studiile în Danemarca? Participă la evenimentul „Student în Danemarca” și află mai multe lucruri despre viața de acolo

country_image_Denmark

Evenimentul online „Student în Danemarca” este organizat de către doi studenți, care sunt gata să împărtășească experiența lor și diverse informații utile despre viața din Danemarca. Tinerii vor atinge subiecte precum studiile, sistemul danez de taxe și organizare socială, cheltuieli lunare, obținerea unui job, actele necesare și altele.

Organizatorul evenimentului este un tânăr pe nume Petru Iarmenco, student la facultatea de Marketing si Management la Business Academy Aarhus. Evenimentul este gratuit și va avea loc pe Facebook Live, unde Petru, împreună cu o colega sa, studentă la aceeași facultate, Gabriela Crecescu, vor fi prezentatori.

Întâlnirea online are scopul să ajute și să informeze viitorii studenți care au decis să-și continue studiile in Danemarca sau consideră această opțiune, și va conține informații utile despre viața de acolo, văzută cu ochii studenților.

Astfel, veți putea afla:
# Ce posibilități oferă Danemarca în termeni de studii și dezvoltare;
# Ce greșeli au comis organizatorii în calitate de studenți și locuitori în Danemarca și ce recomandări și sfaturi vă propun să urmați;
# Cum funcționează sistemul danez în ceea ce ține de studii, taxe, organizare socială etc;
# Care sunt cheltuielile lunare în medie și de ce suma veți avea nevoie pentru a începe viața în Danemarca;
# De asemenea, vor fi abordate subiecte precum obținerea un job, a bursei de student, actele necesare și multe multe altele.
Evenimentul va avea loc miercuri, 26 mai, la ora 18.00, într-un Live pe Facebook. Link-ul evenimentului poate fi accesat aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente