(doc) Salarii de până la 36 000 de lei. Top 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante din Moldova

Arhitectura

A fost publicat topul celor mai bine plătite 100 de locuri de muncă vacante din Republica Moldova. Potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, pe primul loc se află poziția de manager(ă) sisteme de calitate la Danube Oil Company SRL care își desfășoară activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești în domeniul extracției uleiului de floarea soarelui. Persoana care va ocupa acest post va ridica un salariu de 32 000-36 000 de lei. 

Aceeași companie este în căutare de mecanic-șef (mecanică-șefă), maistru (maistră), operator (operatoare) în sectorul de producție, mecanic(ă), operator (operatoare) în sala de cazane, electrician(ă) etc., pentru care se oferă de la 10 000 la 27 000 de lei lunar. De asemenea, 20 000 de lei sunt oferite de Magistrala-Nord SRL pentru un (o) contabil(ă), posibil și fără experiență. Locul de muncă este în orașul Drochia și este pentru o persoană cu studii superioare în domeniul finanțelor sau administrativ. Compania mai ofertează un loc de muncă vacant pentru poziția de inginer(ă), responsabil(ă) de construcția și reparația drumurilor cu utilaje sau tehnică specială și se oferă 15 000 de lei.

18 000-20 000 de lei se oferă pentru o persoană cu studii în inginerie, care să fie responsabilă de șantierul în lucru care va activa în raionul Telenești și are cunoștințe în domeniul construcțiilor. Locul vacant este ofertat de compania turcească Onur Taahhut Tașimacilik Inșaat Ticaret Ve Sanayi SRL. La fel, compania este în căutare de specialiști în domeniul construcțiilor de drumuri și poduri – inginer(ă), geogez(ă), topograf(ă), mașinist(ă) etc. –, inclusiv și persoane cu funcții de conducere: diriginte de șantier (dirigintă de șantieri), șef de șantier (șefă de șantier), șef de parcare (șefă de parcare). Locurile de muncă sunt în municipiul Comrat și în raionul Telenești. Compania oferă transport, cazare (la necesitate), prânz și salariu motivant (10 000-18 000 de lei).

Spitalul clinic militar central din municipiul Chișinău este în căutare de medici și personal din domeniul medical. Pentru aceste locuri de muncă vacante se acceptă personal cu experiență minimă și se oferă 12 000-17 000 de lei.

Salarii de 15 000-17 000 de lei sunt declarate de angajatori pentru locurile de muncă vacante: manager(ă) proiecte în construcție, inginer(ă) în construcții, manager(ă) achiziții, programatori (programatoare), medici, sudori (sudore) etc.

Consultați topul în documentul atașat.

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și condițiile de ocupare a acestora:
# vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact: https://anofm.md/ro/subdiviziuni#);
# contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la numărul de telefon 080001000 (apel gratuit din Moldova) sau (+37322)838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.0 și 16.00.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente