17 cetățeni din Moldova, implicați într-un accident rutier la Iași. Autoritățile române au anunțat Plan Roșu de intervenție

u

Un accident rutier, cu implicarea a 17 moldoveni a avut loc la Iași. Microbuzul în care se aflau moldovenii a fost lovit de un TIR. Accidentul a avut loc în localitatea Vânători. Mai multe persoane au fost transportate la spital, conştiente, pentru investigaţii suplimentare, a informat IGSU.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, prin intermediul Consulatului general de la Iași a fost informat de către autoritățile române despre producerea unui accident în seara zilei de astăzi în apropierea localității Vânători din România.

Potrivit informațiilor obținute de la autoritățile județene, MAEIE precizează că în acest accident au fost implicați 17 cetățeni ai Republicii Moldova, dintre care doi răniți, fiind transportați la unități medicale din zonă pentru a beneficia de asistență medicală de specialitate, iar ceilalți 15 cetățeni sunt în afara oricărui pericol fiind transportați la spital pentru monitorizare.

„Echipa consulatului general a întreprins demersuri pe lângă autoritățile locale în regim de urgență, pentru informații privind cetățenia, identitatea și starea de sănătate a persoanelor afectate, precum și circumstanțele producerii accidentului”, a precizat serviciul de presă al MAEIE, citat de tv8.

O persoană din Moldova, implicată în accident, ne-a trimis câteva fotografii de la fața locului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente