JAZZ’n Chișinău International Festival te invită la trei concerte online unde va răsuna muzică de calitate

56770666_899976020335038_652504110351777792_n

Jazz’n Chișinău International Festival ediția a IX-a rămâne a fi unul dintre cele mai ample evenimente culturale de nivel european din Republica Moldova. Festivalul prezintă la fiecare ediție idei și viziuni noi in domeniul jazului modern, care contribuie la dezvoltarea culturală a societății noastre. În această săptămână vei putea participa online la concertele organizate de Jazz’n Chișinău.

Întrunind astfel, diferite stiluri de interpretare a muzicii jazz, specifice pentru fiecare cultură în parte, pe care o are și o promovează fiecare invitat. Acest eveniment, dintotdeauna a ținut să aducă cea mai proaspătă selecție de jazz, care să bucure orice meloman.

14 mai, ora 19.00.

Frederik Köster Quartet (Germania) 

15 mai, ora 19.00.

Roland Abreu & The Cuban Latin Jazz” (Polonia, Cuba, Ucraina)

 16 mai, ora 19.00

New Moldavan Sounds (Moldova) 

Jazz’n Chișinău, în colaborare cu Delegația Uniunii Europene, va prezenta un concert oficial de închidere al Zilelor Europei. Va fi un spectacol în care sunt prezentate lucrări muzicale din întreaga zonă a folclorului balcanic, a devenit o tradiție în țara noastră, pe care o celebrăm an de an.

Festivalul a obținut un premiu pentru merite remarcabile în domeniul artei, fiind unul dintre cei 24 de câștigători al prestigiosului Concurs European de Festivaluri, EFFE 2019-2020, selectați dintr-o listă de 715 festivaluri europene de Arta si Cultura. Concursul a fost organizat de Asociația Europeană a Festivalurilor (EFA) cu sprijinul Uniunii Europene. Festivalul, reușește de fiecare dată, să unească la un loc, atât instrumentiști și vocaliști din Moldova, cât și din multe alte colțuri ale lumii.

Pentru mai multe detalii urmărește pagina de Facebook a Jazz’n Chişinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente