La Plăcinte Lunch – Livrare rapidă de lunch „Ca acasa”

la-placinte-02

Rețeaua de restaurante „La Plăcinte” este întotdeauna gata să adauge căldură și confort în serviciile sale: începând cu interiorul localurilor și terminând cu delicioasa și îndrăgita bucătărie moldovenească.

Pentru că nu există nimic mai fain decât să simți bine-cunoscutul gust al mâncării de casă, fără să părăsești biroul, ori să economisești timp la prepararea meselor în cazul celor care continuă să lucreze de acasă.
Cu toată grija pentru o alimentație corectă și sănătoasă (chiar și în orele de lucru), la data de 4 mai „La Plăcinte” lansează un nou proiect – La Plăcinte Lunch – livrarea rapidă de prânzuri ca acasă.
Vă spunem imediat de ce absolut tuturor o să le placă această idee.

Bucate bine cunoscute și absolut delicioase

Ca întotdeauna, „La Plăcinte” pune accent pe mâncarea ca acasă, preferată de toată lumea, adică pe bucatele moldovenești din ingrediente naturale și de calitate. Meniul variat va încânta privirile tuturor – avem și pârjoale ca acasă cu piure de cartofi delicios, și sarmale rumene, și salate din legume proaspete, și clătite cu brânză de vaci la desert. „La Plăcinte Lunch” a adunat toate felurile de mâncare de top și le-a combinat în 7 prânzuri diferite, disponibile zilnic! Meniul va fi actualizat săptămânal, acoperind astfel toate nevoile gastronomice ale clienților.

Serviciul va fi pe plac celor care au grijă de felul în care se alimentează și nu sunt gata să-și riște sănătatea prețioasă cu fast-food. Prânzurile complexe „La Plăcinte” sunt la fel de gustoase, sățioase și sănătoase ca în bine-cunoscutul restaurant, dar asta fără să îți părăsești locul de muncă sau să te distragi de la treburile casnice.

Livrare rapidă fără precomandă

Unul dintre principalele avantaje ale serviciului „La Plăcinte Lunch” este livrarea rapidă, fără comandă prealabilă sau porții minime.

Nu este nevoie să vă adaptați la condiții corporative stricte. Totul este simplu – alegeți oricare dintre cele 5 prânzuri prezentate și primiți-l fierbinte în cel mai scurt termen.
Prânzurile sunt disponibile doar pentru livrare între orele 12:00 – 16:00.

Prețuri

Nimic nu poate vorbi mai bine despre prețuri decât niște exemple concrete: un prânz complex ca acasă, care include felul doi (va apărea în curând și felul întâi), garnitură și desert, poate fi comandat la doar 75 de lei.

„La Plăcinte Lunch” este cea mai bună alegere pentru o masă completă, indiferent dacă sunteți acasă sau la locul de muncă.

laplacinte.md

+373(22)211-211

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente