Cireașa de pe tort. Dulcinella îți împlinește pofta de dulce cu seria de torturi „De autor”

Constantin-KV-01

Sunt așa zile când pofta de ceva dulce te cuprinde și nu-ți mai dă drumul. Exact pentru astfel de momente compania Dulcinella a creat seria torturilor nominale, unde pentru inima ta concurează 13 torturi, toate după rețetă de autor.

„Cât îmi place de…” este titlul campaniei de promovare a torturilor nominale, ce are ca scop să inspire oamenii să-și găsească porția de fericire preferată pentru clipele dulci. Vezi ce tort îți face din ochi pe dulcinella.md/autor

Nicolae Pojoga, director general Dulcinella: „Când vine vorba de iubire, nu e niciodată prea multă. Așa și în cazul Dulcinella, produsele noastre sunt făcute doar din ingrediente atent alese și făurite cu multă dragoste de către cei mai iscusiți meșteri ai patiseriei. Fie că poftești o felie de tort cu nuci, prune, caramelă, cireșe, ciocolată, migdale sau căpșuni, fiecare poate descoperi gustul său preferat. Din cele 13 torturi după rețetă de Autor marca Dulcinella, alege-l pe care să-l savureze încet și cu plăcere”.

Seria torturilor „De autor” conține rețete unice și exclusive, care îmbină gusturile atât a rețetelor moderne, cât și a celor tradiționale și clasice. Identitatea tortului este oferită prin acordarea unui prenume. Ziua ta sau a celor apropiați ție devine personalizată cu deserturile autentice, pe care familia Dulcinella le împărtășește tuturor.

Anterior, în 2019, Dulcinella începea revoluția în materie de torturi, stabilind mottoul pentru strategia de dezvoltare a produsului — Dulcinella rEvoluționează. Mottoul are la bază recunoașterea produsului, și anume tortul, de tot ce este pe piață, prin elaborarea unor gusturi noi, specifice doar producătorului, care au luat forma avantajului concurențial unic al produselor Dulcinella.

Astfel, deserturile marca Dulcinella au fost clasificate în următoarele serii: Seria Autor; Seria Fusion; Seria Raw&Veg; Seria Tradiționale; Seria Clasice.

La baza fiecărui produs de patiserie Dulcinella stau următoarele elemente comune: dorința de a fi într-un continuu proces de inovare și redescoperire, ce permite formarea unor gusturi excepționale și care te așteaptă în toate magazinele din rețeaua Dulcinella.

Dulcinella — Ziua ta un pic mai dulce.

Despre Dulcinella

Dulcinella este un producător autohton de cofetărie, ciocolaterie și patiserie, care deja de 16 ani oferă o gamă largă de produse dulci pentru consumatori și evenimente festive. Dulcinella deține o rețea de 30 de magazine specializate, unde sunt comercializate produsele companiei.

https://www.dulcinella.md/

https://www.facebook.com/dulcinella.md/

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente