Studenții Facultății Energetică și Inginerie Electrică din cadrul UTM descoperă noul produs ESP Design, marca Schneider Electric

images_cms-image-000088695

Natalia CIOBOTARU, absolventă a specialității Electroenergetica, promoția 2003, a acceptat invitaţia de a le prezenta studenţilor a. I ai Facultății Energetică și Inginerie Electrică noul produs software al Schneider Electric, companie în cadrul căreia exercită funcția de consultant în proiectarea instalațiilor electrice fiabile, conforme standardelor europene IEC.

Studenții FEIE s-au arătat foarte interesați de noul tool EcoStruxure Power Design al companiei Schneider Electric – lider în domeniul sistemelor de management al infrastructurii centrelor de date. Noul produs software este dedicat dimensionării şi proiectării instalațiilor electrice de tensiune medie şi joasă, precum şi de configurare a echipamentelor de protecție.

Ce aduce nou ESP Design:

# Realizarea calculelor în timp real pentru orice modificare a parametrilor;

# Utilizarea simbolurilor predefinite în desenarea schemelor electrice;

# Reducerea erorilor prin utilizarea soluțiilor compatibile;

# Exportarea rezultatelor în diverse rapoarte, inclusiv scheme grafice;

# Generează tabele sumative cu echipamentele utilizate precum şi costul instalației, etc.

Îndemnați să tindă spre noi cunoştinţe în dezvoltarea personală şi profesională, studenții au fost invitați sa se înscrie pe portalul Schneider dedicat proiectanților, unde sunt plasate lecții online şi ghiduri privind aspecte de proiectare a instalațiilor electrice şi unde pot participa absolut gratuit la diferite webinare şi traininguri, cu posibilitatea certificării.

Este un prim eveniment realizat împreună cu compania Schneider Electric, care va continua cu o serie de traininguri specializate pentru studenții din anul de absolvire.

Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez. 

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente