Devino europarlamentar pentru câteva zile. Află cum te poți înscrie la proiectul „Simularea Parlamentului European”

parlamentul-european-1070×600

Societatea Studenților Europeniști din Cluj-Napoca organizează proiectul „Simularea Parlamentului European”, dedicat atât studenților din România, cât și celor din Moldova. Astfel, tinerii sunt invitați să participe la acest proiect și să afle mai multe despre procesul decizional european, dar și despre structurile deliberative ale UE.

Simularea Parlamentului European este un proiect național care a ajuns la ediția a XII-a, scopul acestuia fiind implicarea tinerilor în procesele decizionale din cadrul UE, prin activități care imită procedeele din Parlamentul European. Prin abordarea temelor de politică publică de actualitate din cadrul UE, participanții vor putea să își dezvolte abilități precum: leadership, public speaking, teamwork, time management & crisis management.

Proiectul se va desfășura în perioada 11-16 mai, iar datorită faptului că va fi exclusiv online, participarea va fi gratuită. Dacă dorești să vezi cum arată o adevărată ședință plenară sau să faci parte din componența Parlamentului European, ai șansa de a-ți arăta aptitudinile în cadrul acestui proiect. Înscrierile pentru Simularea Parlamentului European sunt deschise până la data de 06.05.2021.

Pentru a „ocupa fotoliul de europarlamentar” este nevoie doar să completezi formularul de participare, pe care îl puteți găsi AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente