Vrei să stabilești un Record Guinness pentru Moldova? Atunci alătură-te unui tur de mers pe jos timp de 24 de ore

178545683_4245666488790648_9134968770791558458_n
Foto:Fiodor Evstigneev

Ghidul și bloggerul Fiodor Evstigneev lansează o nouă provocare pentru iubitorii de aventuri. Dânsul își propune să promoveze țara noastră pe imensul domeniu al turismului mondial și să adauge Moldova în lista din Cartea Recordurilor Guinness (engl. Guinness World Records), stabilind un record la mers pe jos pe un traseu de 103 kilometri timp de 24 de ore.

Fiodor spune că această expediție va fi monitorizată de Agenția Națională de Evidență, care stabilește toate recordurile Moldovei și ajută la întocmirea tuturor documentelor necesare.

Distanța declarată de ghid este de 103 kilometri în 24 de ore, punctul de start este orașul Comrat, după care urmează Hâncești și, în final, Chișinău. Acest record pentru Moldova nu poate fi stabilit de o singură persoană, de aceea Fiodor este în căutarea mai multor curioși care doresc să ia parte la noul record mondial. Astfel, se caută:
# doi sau mai mulți alergători care vor fi excursioniști (nu este necesar să alergi pe parcursul tuturor celor 103 kilometri, te poți schimba, așa cum se face de obicei pe Rubicon), cel mai important lucru este că, în timpul excursiei, să fie întotdeauna doi ascultători;
# doi experți din domeniul turismului (nu trebuie să alergați de rând cu alergătorii, puteți merge într-o mașină de escortă). Experții vor înregistra faptul că ghidul va conduce fără mașină timp de 24 de ore;
# șoferi cu mașini;
# specialiști în fotografie și înregistrare video (sunt necesare fotografii pentru înregistrare, videoclip pe întreg parcursul celor 24 de ore).

Pentru mai multe detalii, puteți să-l contactați direct pe Fiodor pe pagina sa de Facebook!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente