Dacă vrei să-ți creezi o carieră în domeniul fashion sau modelling, atunci UTM este locul unde îți poți realiza visul

UTM

Dacă ești pasionat(ă) de fashion, artă, stil, modelling, dar și de tehnologiile poligrafice, Facultatea Textile și Poligrafie este destinația ta. La FTP descoperim fascinanta lume a unor specialități/programe de licență aflate la granița dintre tehnică, știință și artă, cum ar fi design și tehnologii poligrafice, design vestimentar industrial, tehnologia și designul confecțiilor textile, arte decorative aplicate, tehnologia și designul încălțămintei și articolelor de marochinărie, inginerie şi management în textile, scrie UTM.md.

Și pentru că frumosul și arta tind mereu spre deschidere, facultatea aplică același principiu și în formarea designerilor, modelierilor, pictorilor-decoratori, inginerilor. E vorba despre o deschidere a viziunilor, a imaginației, dar și a frontierelor propriu-zise. Prin diverse proiecte și programe de mobilitate academică, studenții FTP au posibilitatea să studieze experiențe noi pe care să le transpună ulterior în propriile creații.

Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente