Cinci motive pentru a te abona la StarNet TV

1280-720 Diez (1)

Pandemia ne-a lăsat în afara teatrelor, cinematografelor, stadioanelor și sălilor de concert. În această perioadă deloc ușoară, compania StarNet are grijă de clienții săi, punându-le la dispoziție content de calitate, la prețuri disponibile. În această primăvară, te distrezi la maxim cu сea mai mare grilă TV din Moldova.

În continuare, îți prezentăm cinci motive pentru care merită să alegi serviciile televiziunii digitale de la StarNet.

# Cea mai mare grilă TV din țară

StarNet se mândrește cu faptul că le oferă clienților săi cea mai mare grilă TV din Republica Moldova. 

Compania pune la dispoziție peste 200 de canale, care te vor conecta la divertisment de calitate, potrivit pentru toată familia:

  • Seriale, filme și emisiuni preferate;
  • Cele mai proaspete știri;
  • Cele mai tari competiții sportive;
  • Desene și filme animate, pe care le poți privi alături de copilul tău.

Veștile bune nu se opresc aici. StarNet este singurul operator de telecomunicații din țară, care îți oferă peste 100 de canale în format HD, pentru ca tu să poți trăi o experiență cu adevărat unică. 

# Reducere 50 % timp de 6 luni

La StarNet ai parte de cele mai bune servicii la jumătate de preț. Profită de promoția primăverii! Conectează-te acum și beneficiază de o reducere de 50 % pentru oricare din abonamentele de internet cu viteză de până la 1000 Mbps și televiziune. Alege abonamentul care ți se potrivește cel mai bine.

Promoția este valabilă până pe 31 mai. 

# Funcția de înregistrare a emisiunilor

Pe lângă calitatea superbă a imaginii și interfața prietenoasă, ai parte și de funcția de înregistrare a emisiunilor. Pentru a înregistra emisiunea sau filmul preferat, trebuie doar să apeși butonul Rec, care se află în partea de jos a telecomenzii. Poți înregistra conținutul media pe care îl privești la moment sau poți programa înregistrarea filmelor/emisiunilor preferate, pentru a le viziona ulterior. 

# TV în reluare 

Ai ratat filmul preferat? Nu-ți fă griji! Datorită funcției Catch UP TV (TV în reluare) vei putea privi oricând în reluare întreg conținutul media. Această funcție este disponibilă pentru canalele marcate cu simbolul Catch-UP . Opțiunea este disponibilă pentru toate emisiunile difuzate în ultimele 5-7 zile pe cel puțin 20 de canale, fără a le înregistra în prealabil pe receiver

# Multiscreen 

Cu StarNet TV distracția nu are limite! Urmărește întreg conținutul media oferit într-o singură aplicație, de pe orice dispozitiv: televizor, smartphone sau tabletă. Contul poate fi conectat până la 7 dispozitive. 

Mai multe detalii despre StarNet TV, pot fi găsite pe site-ul companiei sau la numărul de telefon 022 845 555. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente