Noi știm cum poți să-ți găsești pacea interioară! Participă la Youth Meditation Club cu Andrei Fedoreev

0-02-05-698719de85628a8764c7ee5065d6faec8d5b35920e8b5fa0070125937e2725b3_739fb1a5

Toți trecem acum prin momente provocatoare, iar stresul izolării și al învățământului online poate să ne afecteze foarte mult. Astfel, Senatul liceului „Aristotel” te invită la Youth Meditation Club – un spațiu de educație transformațională pentru tineri, unde vei putea să înveți tehnici de a te elibera de stările de stres, de presiune și de singurătate.

Alături de Andrei Fedoreeev, meditation coach, vei putea participa la sesiuni scurte de 45-50 de minute în fiecare miercuri, la ora 18.00, unde îți vor fi prezentate metode de a trece la stările de singurătate și anxietate, la stări de liniște lăuntrică. Andrei Fedoreev a făcut studii în antropologie și studii culturale la Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea din Maine, SUA, Universitatea din Olomouc, Cehia și Universitatea din Cracovia. Andrei are o carieră de succes în turism internațional și o continuă acum în sectorul dezvoltării internaționale. Pasiunea sa din ultimii 10 ani a fost știința meditației și a învățat-o în centrele din Thailanda, Malaysia și India. Andrei este trainer al Academiei O&O, una dintre cele mai renumite școli de meditație și filosofie din lume. Oneness Youth Change Makers, creată de academie, oferă educație transformațională tinerilor din toată lumea.

În data de 28 aprilie 2021, va avea loc prima ședință, iar pentru a te putea înscrie, completează formularul ca să fii inclus(ă) în grupul de Telegram Youth Meditation Club și pentru a primi linkul pentru conferința de pe Zoom.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente