Fii pe unda primăverii cu noul Samsung Galaxy A52! Darwin dă start unui concurs de amploare!

1280-720 diez

Cunoaștem cu toții că primăvara reprezintă anotimpul perfect pentru reînnoiri. Și dacă ești în așteptarea acelui semn misterios, ce te-ar motiva să faci față încercării – ei bine, iată-l! Acum, ai ocazia să participi la cel mai hot concurs al acestei primăveri organizat de echipa Darwin. Tot ce trebuie să faci, e să te alături și să devii participant a concursului. Cine știe, poate norocul îți va surâde!

Ah da, cât pe ce să uităm. Pentru cei îndrăzneți care vor decide să participe, mai avem încă o veste bună. De fapt, Darwin vă oferă două smartphone-uri Samsung Galaxy A52 și prin urmare șansele de a câștiga se dublează. V-ați entuziasmat deja? În acest caz, merită să vă oferim și câteva detalii.

De ce anume Samsung Galaxy A52?

Se pare că în acest an, anume modelul Galaxy A52 se numără printre favoriții nu doar a bloggeri-lor, ci și a utilizatorilor de rând, ce au ocazia să savureze performanța și toate avantajele unui flagship, la preț accesibil. Încă un aspect important – design-ul acestui model. Da, cu adevărat producătorii acestui smartphone, l-au folosit drept o pistă de creație! Pentru cei creativi, energici și curajoși, Samsung a pregătit o paletă inedită ce include culori uluitoare: albastru, mov deschis, negru, alb și desigur un albastru adânc, pentru cei care preferă clasicul. 

Display-ul Super AMOLED cu diagonala de 6,5 inch și o rezoluție de 2400×1080 vă vor oferi o experiență plăcută de vizionare a emisiunilor preferate, indiferent de gradul de luminozitate. Și camera… aww la acest aspect noi putem scrie un articol aparte, însă aici menționăm doar că camerele sunt patru la număr, două dintre care sunt dotate cu unghi larg, a treia realizează filmare în regim macro și a patra poate crea fundal blur. De acum încolo realizarea pozelor nu va mai fi o rutină ci un adevărat proces de creație!

Da, acest smartphone întruchipează atât avantajele performante cât și parametrii de ultima generație și va fi un asistent ideal în viața cotidiană. Ce zici, te-am convins să participi la concurs? Nu?! Atunci, merită să afli mai detaliat despre condițiile concursului. Mai multe detalii le găsești pe blogul Darwin și dacă ești dornic să afli mai mult despre parametrii tehnici a smartphone-ului Samsung Galaxy A52, accesează darwin.md. 

Noi îți urăm baftă și nu uita – norocul e de partea celor curajoși. Nu ezita și înscrie-te în concurs!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente