La USM a fost amplasată boxa speranței unde poți susține activitatea Fundației Hospice Angelus în ajunul sărbătorilor pascale

176734009_473217283877407_2350603898541359170_n (1)

O boxă a speranței a fost amplasată în blocul central al Universității de Stat din Moldova, în semn de susținere a activității Fundației Hospice Angelus Moldova. Începând cu ziua de azi, 23 aprilie, orice membru al comunității academice poate face o donație, care să contribuie la continuitatea serviciilor gratuite de îngrijiri paliative prestate de către personalul multidisciplinar al fundației.

Echipa Hospice Angelus prestează, pe parcursul celor 20 de ani de activitate, servicii gratuite de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile, inclusiv de cancer în stadii progresive și avansate, din municipiul Chișinău și alte localități din Republica Moldova.

Administrația Universității de Stat din Moldova face apel în preajma sărbătorilor pascale, și nu doar, să fim mai buni și să dăruim lumină prin acțiuni caritabile menite să încurajeze sprijinul medical, social și psiho-emoțional necesar.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente