Locuitorii capitalei sunt invitați să aleagă cel mai reușit logo pentru aniversarea de 585 de ani a Chișinăului

logo

Primăria municipiului Chișinău cheamă locuitorii orașului să aleagă cel mai bun Logo pentru aniversarea a 585 de ani de la prima atestare documentară a orașului.

Participanții la concursul pentru elaborarea LOGO-ului CHIȘINĂU-585, urmau să țină cont de istoria, cultura, viața Chișinăului de astăzi și de altă dată, iar ideile lansate trebuie să fie creative, inovative și să corespundă evenimentului enunțat.

Mai jos vedeți toate lucrările propuse pentru ca să devină logo.

Cum votați logo-ul preferat?

Toate variantele de LOGO-uri ale participanților la concursul lansat recent de municipalitate sunt publicate pe pagina de FB a Primăriei Chișinău și pe cea a Direcției generale economie, comerț și turism.

Astfel, până pe data de 21 aprilie, cetățenii capitalei sunt îndemnați să aprecieze și să voteze varianta care i-a impresionat cel mai mult.

De asemenea, utilizatorii de internet trebuie să dea o apreciere paginii „Visit Chisinau”, să dea like LOGO-ului preferat, să distribuie LOGO-ul votat și să lase un comentariu, în care să explice de ce anume această variantă trebuie să fie cea câștigătoare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente