Who let the dogs out? Animalele tale de companie vor fi mereu sub supraveghere cu serviciul StarNet Vision 

Diez 1280 – 720

Animalele de companie au devenit parte din familia multora dintre noi, făcându-ne viața de zi cu zi mai frumoasă. Ele ne ajută să scăpăm de stres, îi învață pe copii să manifeste afecțiune, să fie mai buni și să aibă grijă de ființele mai mici și mai slabe.

Cu toate acestea, uneori stăpânii animalelor de companie trebuie să plece de acasă pe-o zi două, în deplasare sau într-un scurt concediu. În acest timp, animăluțul ar putea sta la unul din prietenii tăi, însă e greu să găsești rapid o persoană de încredere, disponibilă anume atunci când ai nevoie de ea. Plus la toate, patrupedului îi va fi greu să se adapteze într-o nouă locuință.

O soluție ar fi să-ți rogi vecinii sau prietenii să-l viziteze ocazional pe patruped, însă noi îți propunem să-i urmărești acțiunile non-stop prin intermediul sistemului de supraveghere video. Cu ajutorul serviciului StarNet Vision poți să te afli pe alt continent și, în același timp, să urmărești cum animăluțul tău mănâncă sau se distrează cu jucăria lui preferată.

Ce avantaje oferă sistemul de supraveghere video StarNet Vision:

  • Urmărește activitățile patrupedului tău în timp real, 24/7 – aplicația StarNet Vision permite monitorizarea ariei protejate de la orice distanță, la orice oră. În acest mod este posibilă identificarea persoanelor și a acțiunilor suspecte din locuința ta;
  • Monitorizează starea de sănătate a animalului de companie;
  • Urmărește și înregistrează momentele interesante din viața patrupedului;
  • Arhiva înregistrărilor, cu până la 10 zile, îți permite să afli, printre altele, unde dispar jucăriile sau alte obiecte mai mărunte, care intră în atenția patrupedului. 

Locul de instalare al camerelor de supraveghere video: 

De regulă, camerele de supraveghere video se instalează în locul unde animăluțele petrec cel mai mult timp (în cazul în care se află în colivii), fie în sufragerie sau în camera copiilor.

Camerele de supraveghere video se instalează cât mai sus, pentru ca patrupezii să nu poată ajunge la ele. În calitate de suport, ar putea fi folosit tavanul sau dulapul.

StarNet Vision este un serviciu modern de supraveghere video, conceput pentru toate persoanele care sunt în căutarea celor mai bune soluții de securitate pentru locuința sau afacerea lor. 

Solicită instalarea serviciului StarNet Vision și profită de conectare gratuită. 

Mai multe detalii despre acest serviciu inovativ, pot fi găsite pe site-ul companiei sau la numărul de telefon 022 845 555. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente