Melegal.md – un canal pe Telegram care te ajută să fii la curent cu actualitatea juridică din țară

01ERR36Rf3jOxm2l3mbKxtS-1.1612727951.fit_lim

Creat la sfârșitul lunii aprilie 2020, canalul de Telegram Melegal.md a devenit o sursă de informare de încredere în rândul urmăritorilor și de ajutor pentru întreaga societate. Acesta este patronat de avocați din țară care vă oferă sfaturi utile și verificate, deoarece sunt expertizate de o echipă profesionistă.

Canalul își propune informarea simplă și rapidă despre cele mai importante noutăți, evenimente din domeniu juridic atât din Republica Moldova și România, cât și din alte state. Pe canal veți găsi informații, preponderent cu referire la sfaturi practice la zi, modificări în legislație, seminare și evenimente, cele mai utile resurse juridice, precum și un chat direct cu avocați.

Canalul de Telegram Melegal.md este produsul Casei de Avocatură Macovei Enachi și reprezintă o platformă juridică pe care o poți accesa rapid și fără abonamente costisitoare sau logare direct pe telefonul tău.

Pe canal veți găsi informații de ultimă oră pentru diferite situații de viață:
# sfaturi practice la zi #defacto;
# modificări în legislație;
# seminare și evenimente;
# resurse utile;
# practica instanțelor de judecată.

Pentru mai multe detalii despre echipa de avocați, serviciile pe care le prestează și datele de contact, puteți accesa site-ul www.melegal.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente