Alege-ți traseul și aleargă alături de mii de oameni din întreaga lume și susține-i astfel pe cei care nu o pot face

Participants

Wings for Life World Run este o cursa unica de alergat care se desfășoară la nivel global. În aceeași zi și la aceeași oră oamenii aleargă împreună pentru cei care nu pot oriunde s-ar afla.

Anul acesta evenimentul se va desfășura exclusiv prin intermediul aplicației de mobil, deci fiecare poate alerga pe traseul preferat și într-o maximă siguranță.

Scopul evenimentului este colectarea de fonduri pentru finanțarea cercetărilor de ultimă oră pentru a găsi un remediu contra traumelor coloanei vertebrale.

Tot ce trebuie să faci ca să participi la cursa globală, indiferent în ce colț al lumii te-ai afla, e să îți descarci aplicația Wings For Life World Run (iOS și Android), să îți faci cont și să donezi 8 euro, iar pe 9 mai vei alerga alături de mii de oameni din toată lumea pentru cei care nu pot.

Iată ce trebuie să știi despre eveniment înainte de a-ți pregăti adidașii de alergare pentru cursă.

# Vei susține o cauză importantă

Când te decizi să iei parte la Wings For Life World Run, contribui la o cauză importantă, pentru că toate încasările din taxa de înscriere merg direct la Fundația Wings For Life, a cărei misiune e să găsească un remediu pentru leziunile măduvei spinării.

# Nu există nimic asemănător

Cursa are un format unic: nu există o linie de finiș tradițională, ci linia de finiș te urmărește pe tine! Începi cursa în același timp cu toți ceilalți participanți de pe glob, la ora 14.00. Apoi, 30 de minute mai târziu, temutul Catcher Car pleacă în urmărirea ta. Când te depășește, ai încheiat cursa, iar ultimul alergător care e prins din urmă de mașina virtuală de finiș e câștigătorul global al cursei. Campionul din 2020 a fost alergătorul britanic Michael Taylor, care a reușit să alerge 69,92 km în 4 ore și 12 minute.

# Aplicația Wings For Life World Run e gata de cursă

Cu urmărire live și un Catcher Car virtual, aplicația Wings For Life World Run îți permite să participi la cursa din 9 mai oriunde te-ai afla. Funcțiile sale de socializare te vor ține conectat, iar cu ajutorul unei experiențe audio vei fi informat, distrat și motivat în timp real.

# Poți fi sigur că vei încheia această cursă

Datorită formatului unic, în care linia de finiș vine după tine, poți alege orice distanță vrei să duci la bun sfârșit, fie că alergi, ești într-un scaun cu rotile, faci jogging, sau mergi la pas. În aplicația Wings for Life World Run ai la dispoziție un calculator care îți arată ce ritm trebuie să menții pentru a-ți atinge obiectivul propus. Mulți participanți au spus că datorită Catcher Car-ului au reușit noi recorduri personale.

# E distractiv pentru toată lumea

Atleți de talie mondială. Începători. Tineri de 18 ani. Octogenari. Wings For Life Word Run e un eveniment pentru toată lumea și e plin de culoare fiindcă alergătorii se pot costuma așa cum simt. Însă cel mai important accesoriu rămâne zâmbetul. Să faci parte dintr-o cauză care unește atâta lume îți dă cea mai bună energie.

# E șansa ta să fii parte dintr-o mișcare cu adevărat globală

Nu doar că vei alerga împreună cu oameni din toată lumea în același timp, dar vei pune umărul la un eveniment legendar care a dat primul start în 2014. Până acum, 700 000 de alergători din peste 195 de țări s-au înregistrat și au alergat peste 7 milioane de kilometri, strângând aproape 30 de milioane de euro pentru cercetarea și găsirea unui remediu împotriva leziunilor măduvei spinării.

Descarcă aplicația Wings For Life World Run (iOS și Android), înscrie-te în cursa Wings For Life World Run din 9 mai și sprijină găsirea unui remediu pentru leziunile măduvei spinării.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente