„Cristalul calității”, pentru trei conferențiari de la UTM. Vezi cine sunt câștigătorii premiului

Foto: sputnik.md

Conferențiarii universitari, doctorii în științe Raisa Druță – Departamentul Oenologie şi Chimie, Facultatea Tehnologia Alimentelor, Grigore Ambrosi – Departamentul Transporturi, Facultatea Inginerie Mecanică, Industrială și Transporturi, și Valeriu Lungu – Departamentul Ingineria Infrastructurii Transporturilor, Facultatea Urbanism și Arhitectură, sunt cei trei UTM-iști merituoși distinși cu „Cristalul calității” de către Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare.

Prin această distincție, acordată anual, Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare exprimă înalta apreciere și gratitudine instituțiilor și persoanelor care au contribuit la promovarea și consolidarea calității în învățământul din Republica Moldova.

În diplomele de recunoștință care însoțesc distincția acordată celor trei UTM-iști, ANACEC le mulțumește pentru corectitudinea, responsabilitatea și profesionalismul prin care s-au remarcat în calitate de experți evaluatori în activitățile de evaluare externă a calității. Iar UTM se declară mândră și onorată pentru succesul reprezentanților săi merituoși.

Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente