Ziarul Cuvântul devine prima platformă media regională din Moldova care a lansat un sistem de susținere financiară în mediul online

cavantul

De curând, colegii noștri regionali au anunțat în premieră despre lansarea sistemului de susținere a portalului Ziarului Cuvântul.

Anton Zabelinschi, reporter Cuvântul: „Pentru redacția CUVÂNTUL, fiecare cititor nou este un motiv în plus pentru sărbătoare. În astfel de momente înțelegem că nu lucrăm în zadar, iar eforturile noastre sunt răsplătite. Suntem nespus de mulțumiți fiecărui donator, care are curajul să ne susțină ca presă independentă, care din propriul buzunar și voință ne ajută să luptăm contra corupției și să demascăm falsurile.”

Redacția a lansat 3 variante de susținere: Contribuitor, Fan și Patron. Fiecare abonament vine cu beneficiile sale.

Abonamentul Contribuitor: Abonamentul Contribuitor va ajuta la achitarea salariilor celor care muncesc 12h/zi pentru ca TU să citești ceva util și interesant. Totodată, după prima lună de susținere, primești dreptul să publici o felicitare gratuită în ziar şi pe site-ul cuvintul.md.

Abonamentul Fan:  Contribui direct la informarea corectă a cititorilor și implicit la scăderea numărului celor spălați pe creier. După prima lună de susținere, noi îți oferim o carte marca CUVÂNTUL în valoare de 150 de lei, o cană cu logo-ul CUVÂNTUL și dreptul să publici două felicitări gratuite în ziar și pe site.

Abonamentul Patron: Odată ce alegi acest abonament, TU, dragă cititor, ne ajuți să supraviețuim și să continuăm să tipărim investigații noi, să luptăm cu corupția și să milităm pentru adevăr. După prima lună de susținere, noi îți oferim două cărți marca CUVÂNTUL în valoare totală de 300 de lei, o cană cu logo-ul CUVÂNTUL, o sticlă de vin de la Vinăria din Vale și dreptul de a publica trei felicitări gratuite în ziar și pe site.

Ziarul Cuvântul este o publicație periodică regională, care este difuzată în raioanele Rezina, Şoldăneşti, Orhei şi Teleneşti, cu o istorie de 25 de ani. Reportajele și investigațiile ziarului au fost apreciate în toată republica. Totodată, Cuvântul este membru fondator al Asociației Presei Independente. Mai multe detalii puteți găsi direct pe site-ul cuvintul.md  sau pe pagina de Facebook, Ziarul Cuvântul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente