Participă la un webinar Gratuit pentru a depăși emoțiile și criticile în fața clasei

poza articol diez

Îți amintești ce simțeai când ieșeai în fața clasei? Când vedeai colegi șușotind când tu răspundeai? Cum emoțiile îți înroșeau fața și te făceau să tremuri? Iar gândurile că iar vei fi criticat îți răsunau în cap?

Aceste senzații sunt deseori întâlnite la copii și la adolescenți. Iar asta va determina ce fel de adulți vor deveni în viitor. Totuși, această problemă poate fi depășită mai ușor atunci când intervii de la o vârstă mai fragedă. 

Pentru cei interesați de acest subiect, pe 13 aprilie este organizat Webinarul gratuit „Cum gestionăm emoțiile și criticile din fața clasei”. Webinarul va fi cu Viorelia Dercaci și se va discuta despre depășirea emoțiilor, critica distructivă și gestionarea fiecărui tip de public. 

Un curs pentru a învăța cum să depășească emoțiile în fața publicului

Cu 5 ani în urmă, a fost lansat cursul Professional Speaker, avându-l ca trainer principal pe Ilie Dercaci. Inițial cursul era pentru adulți, însă peste puțin timp după asta a fost lansat cursul pentru copii și adolescenți Professional Speaker Junior, la inițiativa Vioreliei Dercaci

Misiunea cursului este să dezvoltarea unei culturi în societate, în care arta oratorică să fie parte din viața noastră în fiecare zi. Cursurile au ca scop să ajute persoanele care se confruntă cu greutăți în depășirea emoțiilor, pentru a vorbi cu încredere în fața publicului. 

Cum gestionăm emoțiile și criticile din fața clasei?

Ești printre cei care se confruntă cu problema emoțiilor puternice din fața clasei? Fie că ești adolescent sau părinte, te îndemnăm să participi la Webinarul „Cum gestionăm emoțiile și criticile din fața clasei”. Webinarul este gratuit, dar vor fi explicate tehnici exacte pentru a depăși această problemă. Te poți înscrie aici

S-ar putea ca unele lucruri să le cunoști deja, dar nu le-ai pus în practică, din cauza că nu știai exact cum să o faci. Se va discuta despre cum să gestionați emoțiile atunci când, ca elev, vorbești în fața clasei. De asemenea, se va explica ce tipuri de public poate fi în clasă și cum să îl implici, astfel încât să nu te blochezi și să poți vorbi liber. Vei învăța  cum pot fi gestionate criticile și întrebările neașteptate într-un mod constructiv și cum să oferi tu, la rândul tău, o evaluare constructivă. 

Cunoaște trainerul

Webinarul va fi livrat de Viorelia Dercaci, co-fondator Professional Speaker și fondator Professional Speaker Junior și activează ca trainer de peste 5 ani. Experiența în oratorie este susținută de cei peste 7 ani ca membru în clubul de oratorie și leadership Top Toastmasters, unde a avut rolurile de Vice-Președinte pentru Membri, Vice-Președinte pentru Relații cu Publicul, iar în prezent este Vice-Președinte pentru Educație. 

Înregistrează-te la Webinar pentru a beneficia de cunoștințe utile și practice! 

Vezi aici link-ul de înregistrare

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente