Oferta primăverii de la StarNet – plătești de două ori mai puțin pentru cele mai bune servicii

Diez-960-480

Prinde super oferta de primăvară de la StarNet! Conectează-te acum și beneficiază de o reducere de 50 % timp de șase luni la deschiderea unui nou abonament la internet cu viteza luminii sau televiziunea cu cea mai mare grilă TV din Moldova.

În această primăvară, StarNet este mai aproape de tine ca oricând! Starnet știe cât este de important să explorezi lumea online și să împărtășești cu prietenii și cei dragi cele mai frumoase momente ale vieții. Din acest motiv, îți oferă o reducere de 50 % timp de șase luni la cele mai bune servicii de internet și televiziune. 

Chiar dacă a fost micșorat substanțial prețul abonamentelor, compania promite că va păstra calitatea excelentă a serviciilor pe care le prestează. 

Acum, hai să vedem ce servicii primești la jumătate de preț timp de șase luni:

Internet cu viteză de până la 1 000 Mbps

Datorită tehnologiei Fiberlink, ai parte de o calitate mai bună a semnalului cu viteză mare de transfer atât la download, cât și la upload. Este potrivit pentru gaming profesional și streaming. Cu StarNet e mai ușor să fii alături de cei dragi!

Serviciu premium de televiziune

Echipa Starnet te anunță cu mândrie că dispune de cea mai mare grilă TV din țară! Te așteaptă peste 200 de canale TV pentru orice gust, în diferite limbi, iar calitatea excelentă a imaginii + interfața friendly îți garantează cea mai bună experiență. 

Noutățile bune nu se opresc aici: StarNet este primul operator de telecomunicații din țară care îți pune la dispoziție peste 100 de canale în format HD. Conținutul media este disponibil într-o singură aplicație, pe orice dispozitiv: televizor, tabletă sau smartphone. 

Bonus: Licență Antivirus+Telefonie IP cu 1 200 de minute gratuite incluse

StarNet și-a propus să le ofere tuturor clienților săi nu doar internet de viteză mare, dar și o experiență digitală sigură. Fiecare pachet de servicii include câte o licență antivirus de la BitDefender, unul dintre cei mai buni producători de soluții de securitate cibernetică din lume, care vă este oferită gratuit.  

În plus, StarNet vă oferă absolut gratuit un număr de telefon și 1 200 de minute în rețea. 

O ofertă mai mult decât tentantă, nu-i așa? Pentru a alege pachetul care ți se potrivește cel mai bine accesează: starnet.md sau sună la numărul de telefon 022 845 555. Specialiștii de la StarNet te vor ajuta să faci cea mai bună alegere de servicii. 

Savurează primăvara cu StarNet! 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente