USM-istul Daniel Lungu a cucerit aurul la Campionatul European de haltere

F964709F-E0FF-4550-BA4D-D4C3470355A4

Halterofilul Daniel Lungu a cucerit medalia de aur la stilul smuls, la categoria de greutate 55 de kg în cadrul Campionatului European de la Moscova. El a înregistrat rezultatul 113 kg, fiind urmat de turcul Muammer Șahin și bulgarul Angel Rusev.

Cu acest merituos prilej, Universitatea de Stat din Moldova l-a felicitat cordial pe Daniel Lungu pentru excelență, altruism, pasiune și talent, pentru promovarea și valorificarea, prin dragostea pentru sport și cunoaștere, a calităților perfecțiunii umane. USM promovează cultura sportivă și susține educaţia tinerei generaţii în spiritul valorilor sportive care definesc misiunea unei instituții educaționale: de formare a specialiștilor de înaltă calificare, de formare a profilului etic şi civic al tineretului studios prin oferirea oportunităților de dezvoltare continuă a performanțelor.

Totodată, au adresat felicitări antrenorilor, care prin devotamentul zilnic muncesc mult, cu dedicaţie, marcând glorios profesionismul și pregătirea sportivă excelentă a tinerilor sportivi.

Acest material a fost scris și redactat de echipa USM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente