Până pe 31 mai, depunerea cererilor și eliberarea actelor la Primăria Chișinău se fac doar prin e-mail sau poștă

Primaria-sedinta-1648e88-1612249028lgon54q

Depunerea cererilor și eliberarea actelor la Primăria Chișinău se face doar prin e-mail. Un anunț în acest sens a fost făcut de instituție după instaurarea stării de urgență la nivel național.

Astfel, accesul tuturor persoanelor în incinta Primăriei municipiului Chișinău, în perioada 5 aprilie-31 mai 2021, se restricționează. Depunerea cererilor și eliberarea actelor solicitate de cetățeni se va efectua prin intermediul adresei de e-mail [email protected] și/sau prin adresă poștală: MD 2012, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 83. 

Conform unui comunicat de presă, în perioada 5 aprilie-31 mai 2021, inclusiv, se instituie program special de activitate în cadrul subdiviziunilor structurale ale autorităților administrației publice locale a municipiului Chișinău.

Potrivit documentului, conducătorii subdiviziunilor din cadrul Primăriei municipiului Chișinău vor asigura regim special de activitate prin atragerea la serviciu a personalului strict necesar pentru asigurarea funcționalității unității, a cărui activitate necesită prezența obligatorie la locul de muncă, inclusiv prin organizarea muncii la distanță.

De asemenea, se recomandă conducătorilor subdiviziunilor structurale din cadrul APL – întreprinderi municipale, instituții bugetare și cele aflate la autogestiune din subordine, precum și preturilor de sector – să asigure regim special de activitate prin alternarea muncii angajaților cu prezența la locul de muncă și de la distanță, pentru a minimiza cazurile de contaminare prin infecția COVID-19.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente