Teatrul „Eugene Ionesco” dă start discuțiilor live. Astăzi, puteți interacționa cu protagoniștii spectacolului „Arta conviețuirii”

ARTA CONVIETUIRII (4)
Foto: TNEI

În perioada pandemiei, când teatrele au fost nevoiete să-și închidă ușile pentru vizitatori, cultura nu trebuie să rămână inaccesibilă. În acest context, echipa Teatrului Național „Eugene Ionesco” a găsit soluția potrivită și a decis să fie mai aproape de publicul său prin intermediul discuțiilor online în regim live. 

Prin urmare, în fiecare zi de sâmbătă, pe pagina de Facebook a teatrului, persoanele care îndrăgesc arta vor avea oportunitatea să se întâlnească cu actorii teatrului „Eugene Ionesco”. În data de 3 aprilie, toți doritorii vor putea participa la discuții cu actorii Gheorghe Pietraru, Doina Arvat, Anatol Guzic și Natalia Prodan, protagoniștii spectacolului „Arta conviețuirii”, o comedie de Yasmina Reza, în regia lui Petru Vutcărău.

Puteți participa la discuții prin intermediul comentariilor, unde sunteți îndemnați să lăsați întrebări, curiozități și provocări.

Astăzi, puteți fi alături de actorii Teatrului Național „Eugene Ionescu”, începând cu ora 18.00.

Evenimentul va avea loc online, pe această pagină de Facebook

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente