Trei idei practice pentru depozitarea eficientă a obiectelor și hainelor de sezon

adv 2

Cu toții ne dorim o locuință cât mai organizată și aranjată. Când toate sunt la locul lor, te simți în largul tău, ai energie pozitivă și o productivitate mai mare. De aceea, trebuie să acorzi neapărat atenție depozitării și folosirii inteligente a spațiului, mai ales atunci când se schimbă sezonul. Cu ajutorul unor cutii, lăzi din plastic și a altor obiecte de depozitare și organizare, poți stoca toate lucrurile pe care nu le folosești în aceste luni, lăsând loc pentru cele importante la momentul actual. Află câteva idei practice care o sa te ajute!

Coșuri și cutii de depozitare

Cutiile pentru stocare din material textil, coșurile împletite sau coșurile de rufe au un rol important în economisirea spațiului. Cu capac sau fără, aceste produse sunt potrivite pentru obiecte mici, produse de uz casnic, draperii, jucării, dar și accesorii precum mănuși, căciuli și fulare, utile în perioada rece a anului. Odată depozitate în coșuri de diverse dimensiuni, aceste lucruri nu vor mai fi împrăștiate prin casă, iar dulapul și spațiul tău va fi mult mai organizat. Atunci când vei avea nevoie din nou de ele, le vei găsi foarte ușor! Pe lângă această funcție principală, cutiile special create pentru depozitare au un design plăcut, astfel încât se potrivesc bine cu diverse stiluri și le poți utiliza în mai multe scopuri. 

Organizatoare de haine

Haine sunt multe, dar nu întotdeauna avem destul spațiu pentru ele, de aceea avem dulapuri foarte aglomerate în care e greu să găsești ceva, mai ales dacă ești în grabă. Însă, dacă sunt depozitate corect, această problemă este rezolvată cu succes. În acest sens, este bine să folosești organizatoare pentru stocare suspendabile – dulapuri textile cu mai multe compartimente, ușor de amplasat oriunde e nevoie. Lucrurile vor fi stocate pe verticală, poți împărți hainele și obiectele pe categorii, astfel încât să găsești mereu repede ceea ce cauți. Acest tip de organizatoare este potrivit pentru îmbrăcăminte, încălțăminte, dar și alte materiale, cum ar fi lenjerii de pat. Un organizator de haine este deci o soluție eficientă și economică pentru stocare și menținerea ordinei, recomandată pentru oricine!

Huse și saci de vidat haine

Dacă ai haine pe care nu le folosești în acest sezon sau ai nevoie de ele mai rar, o idee bună este să utilizezi huse pentru haine și saci de vidare. Acestea protejează îmbrăcămintea de praf, umezeală și murdărie și o păstrează în stare intactă. Desigur, pentru hainele care se șifonează ușor, cum ar fi costumele și rochiile, sau hainele groase de iarnă ca paltoane, geci, jachete – husele îți vin în ajutor. Sacii de vidare, pe de altă parte, funcționează simplu: doar împachetezi hainele, sigilezi sacul și cu ajutorul aspiratorului elimini aerul din interior, ca să ai acum lucrurile cât mai compacte. Sacii de vidat haine sunt reutilizabili, astfel încât pot fi folosiți pentru mult timp înainte!

Pentru o bună organizare a articolelor din casa ta, alege produsele din magazinul Promstore.md. Propunem diverse soluții, ca să ai grijă de lucrurile în care ai investit și să ai o casă mereu ordonată. Cu noi viața e mult mai ușoară!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente